GP24 Media

LATEST POSTS

Damon Hill consideră că Sergio Perez „s-ar fi integrat bine la Ferrari”

Vizualizări: 14746

Fostul campion din F1, Damon Hill, crede că este „minunat” că Sergio Perez a primit un loc la Red Bull, dar admite că i-ar fi plăcut mai mult, să-l vadă la Ferrari. Perez a semnat cu Red Bull pentru 2021, deoarece Alex Albon nu a reușit să se ridice la nivelul lui Max Verstappen.

Echipa a decis în schimb, să meargă cu soluția mai sigură, adică Perez, care nu numai că are experiență și rezultate bune (mai ales anul acesta alături de Racing Point), dar și sponsori puternici. Mexicanul a obținut și prima sa victorie din F1, în Marele Premiu al Sakhir-ului, după o revenire spectaculoasă din coada plutonului – totul s-a întâmplat la 3 luni după ce Racing Point a decis să îl aleagă pe Vettel în locul său pentru sezonul următor.

Deși Hill se bucură că Perez a rămas pe grilă cu una dintre echipele de top, simte că ar fi existat o potrivire și mai bună cu altă formație: „E o mutare fantastică, dar am spus-o de nenumărate ori și o mai repet, mi-ar fi plăcut să îl văd la Ferrari. Consider că este un pilot consecvent în orice echipă. Pare să fie apolitic.”

„M-a impresionat profund când am fost la primul GP mexican și era de-a dreptul extenuat pentru că încerca să se ridice la nivelul așteptărilor, fiind vedeta locală. Dar a menținut tot timpul un zâmbet pe față și i-a mulțumit pe toți din jur. Am zis atunci: puneți-l într-un Ferrari, s-ar integra foarte bine. Toată America ar fi înnebunită după el.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES