More

  Latest Posts

  Damon Hill consideră că Sergio Perez „s-ar fi integrat bine la Ferrari”

  Fostul campion din F1, Damon Hill, crede că este „minunat” că Sergio Perez a primit un loc la Red Bull, dar admite că i-ar fi plăcut mai mult, să-l vadă la Ferrari. Perez a semnat cu Red Bull pentru 2021, deoarece Alex Albon nu a reușit să se ridice la nivelul lui Max Verstappen.

  Echipa a decis în schimb, să meargă cu soluția mai sigură, adică Perez, care nu numai că are experiență și rezultate bune (mai ales anul acesta alături de Racing Point), dar și sponsori puternici. Mexicanul a obținut și prima sa victorie din F1, în Marele Premiu al Sakhir-ului, după o revenire spectaculoasă din coada plutonului – totul s-a întâmplat la 3 luni după ce Racing Point a decis să îl aleagă pe Vettel în locul său pentru sezonul următor.

  Deși Hill se bucură că Perez a rămas pe grilă cu una dintre echipele de top, simte că ar fi existat o potrivire și mai bună cu altă formație: „E o mutare fantastică, dar am spus-o de nenumărate ori și o mai repet, mi-ar fi plăcut să îl văd la Ferrari. Consider că este un pilot consecvent în orice echipă. Pare să fie apolitic.”

  „M-a impresionat profund când am fost la primul GP mexican și era de-a dreptul extenuat pentru că încerca să se ridice la nivelul așteptărilor, fiind vedeta locală. Dar a menținut tot timpul un zâmbet pe față și i-a mulțumit pe toți din jur. Am zis atunci: puneți-l într-un Ferrari, s-ar integra foarte bine. Toată America ar fi înnebunită după el.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss