Latest Posts

Dakar Rally: Tim și Tom Coronel ajung la finalul etapei 9 cu rollbar-ul spart

Vizualizări: 21411

Haradh – Rocile și praful au fost elementele principale în etapa a noua a Raliului Dakar 2020. Prima parte a etapei a pus în special o sarcină imensă asupra materialului. Tim și Tom Coronel nu au avut un free-run complet fără probleme, dar au terminat din nou la timp.

Dakar Rally: Tim și Tom Coronel ajung la finalul etapei 9 cu rollbar-ul spart

 

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

După etapa de luni, mecanicii echipei lucrau pana la primele ore de dimineață pentru a repara daunele. În timpul etapei, frații au lovit o piatră și au suferit pagube majore la suspensia din spate. Conducând cu precauție, au readus-o la timp în bivac, dar a fost nevoie de o muncă grea pentru ca The Beast să revină în formă pentru începutul etapei marți. După o noapte lungă, mașina a fost din nou pregătită pentru încă o zi solicitantă. Din nefericire, această zi nu a fost lipsita de probleme.

Tom se uită înapoi la etapă: „În primul rând, complimente uriașe pentru băieți, au făcut o treabă fantastică pentru a-o recupera pe The Beast în formă excelentă. Începutul etapei a fost ca un proces, cu nimic altceva decât cu stânci, eram trântiți în sus și în jos, la stânga și la dreapta. Acolo, am condus cu adevărat prudent pentru a evita orice lovituri. Oamenii schimbau roțile peste tot în jurul nostru, dar am reușit. Era într-adevăr cutremurător, se simțea de parcă umpluturile ne cădeau din dinți! După neutralizare, a fost mai ales mult nisip, care a fost greu pentru mașină. Liniile drepte nu ne ajută cu adevărat, ceea ce avem nevoie sunt dunele. În ceea ce privește traseele rapide, pierdeam timp, dar eram mai bine la părțile tehnice. ”

Dakar Rally: Tim și Tom Coronel ajung la finalul etapei 9 cu rollbar-ul spart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În ciuda poziției de final decentă, chiar în afara primilor 30, nu a fost o etapă fără probleme după cum recunoaște Tim cu ușurință: „În ultima parte, am avut dintr-o dată impresia că manevrarea mașinii s-a schimbat. Prin urmare, ne-am întors un pic pe ultimii 150 de kilometri până la final, pentru că eram îngrijorați că ceva se poate desprinde. Nu am ieșit din mașină pentru a arunca o privire, dar, odată ce am terminat, s-a dovedit că rollbar-ul era spart. Deja se simțea foarte desprins pe spate, așa că am avut norocul că am reușit să ajungem la final în primul rând. Dar din nou o zi bifată în cărți și din nou la final înainte de întuneric. Suntem încă în program! ”
Dakar Rally: Tim și Tom Coronel ajung la finalul etapei 9 cu rollbar-ul spart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mâine este etapa 10 de la Haradh la Shubaytah, peste 534 de kilometri speciali de etapă.

Concurenții se confruntă cu prima jumătate a etapei de maraton. Prima parte constă în principal din tronsoane off-road, dar ultimii 30 de kilometri îi duc pe concurenți prin dune. Odată întors în bivac, nu este permisă asistența.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Tim & Tom Coronel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss