More

  Latest Posts

  Dakar Rally: Tim și Tom Coronel ajung la finalul etapei 9 cu rollbar-ul spart

  Haradh – Rocile și praful au fost elementele principale în etapa a noua a Raliului Dakar 2020. Prima parte a etapei a pus în special o sarcină imensă asupra materialului. Tim și Tom Coronel nu au avut un free-run complet fără probleme, dar au terminat din nou la timp.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  După etapa de luni, mecanicii echipei lucrau pana la primele ore de dimineață pentru a repara daunele. În timpul etapei, frații au lovit o piatră și au suferit pagube majore la suspensia din spate. Conducând cu precauție, au readus-o la timp în bivac, dar a fost nevoie de o muncă grea pentru ca The Beast să revină în formă pentru începutul etapei marți. După o noapte lungă, mașina a fost din nou pregătită pentru încă o zi solicitantă. Din nefericire, această zi nu a fost lipsita de probleme.

  Tom se uită înapoi la etapă: „În primul rând, complimente uriașe pentru băieți, au făcut o treabă fantastică pentru a-o recupera pe The Beast în formă excelentă. Începutul etapei a fost ca un proces, cu nimic altceva decât cu stânci, eram trântiți în sus și în jos, la stânga și la dreapta. Acolo, am condus cu adevărat prudent pentru a evita orice lovituri. Oamenii schimbau roțile peste tot în jurul nostru, dar am reușit. Era într-adevăr cutremurător, se simțea de parcă umpluturile ne cădeau din dinți! După neutralizare, a fost mai ales mult nisip, care a fost greu pentru mașină. Liniile drepte nu ne ajută cu adevărat, ceea ce avem nevoie sunt dunele. În ceea ce privește traseele rapide, pierdeam timp, dar eram mai bine la părțile tehnice. ”

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  În ciuda poziției de final decentă, chiar în afara primilor 30, nu a fost o etapă fără probleme după cum recunoaște Tim cu ușurință: „În ultima parte, am avut dintr-o dată impresia că manevrarea mașinii s-a schimbat. Prin urmare, ne-am întors un pic pe ultimii 150 de kilometri până la final, pentru că eram îngrijorați că ceva se poate desprinde. Nu am ieșit din mașină pentru a arunca o privire, dar, odată ce am terminat, s-a dovedit că rollbar-ul era spart. Deja se simțea foarte desprins pe spate, așa că am avut norocul că am reușit să ajungem la final în primul rând. Dar din nou o zi bifată în cărți și din nou la final înainte de întuneric. Suntem încă în program! ”

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Mâine este etapa 10 de la Haradh la Shubaytah, peste 534 de kilometri speciali de etapă.

  Concurenții se confruntă cu prima jumătate a etapei de maraton. Prima parte constă în principal din tronsoane off-road, dar ultimii 30 de kilometri îi duc pe concurenți prin dune. Odată întors în bivac, nu este permisă asistența.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Tim & Tom Coronel


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss