GP24 Media

LATEST POSTS

DAKAR dorește să se extindă din 2021

Vizualizări: 12842

Cea mai cunoscută cursă de Rally Raid din lume, DAKAR dorește ca de anul viitor să se extindă, dar totodată organizatorii urmăresc și evoluția COVID-19 ca să vadă dacă pot realiza acest lucru.

In luna ianuarie a acestui an, DAKAR s-a ținut în Arabia Saudită, fiind pentru prima dată când ajunge acolo. Țara va găzdui și pentru următorii cinci ani competiția.

Dar, directorul competiției David Castera, dorește să extindă raliul la alte 2 sau 3 țări: “Ideea inițială a fost să mai adăugăm alte două sau trei țări, dar luăm în considerare și varianta de a rămâne cu doar o țară. Noi avem numeroase opțiuni deoarece nu știm exact cum va evolua situația sănătății mondiale. În maxim 15 zile ne vom decide, să lansăm un anunț oficial legat de ediția din 2021″.

Tot Castera a declarat că pregătirile pentru 2021 deja au început: “Pandemia, cel puțin pentru noi, ne-a afectat, dar nu foarte rău, așa că nu e o catastrofă. Sunt multe căi cu care putem realiza traseul folosind imagini de la satelit”.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Facebook-Dakar Rally
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES