More

  Latest Posts

  DAKAR dorește să se extindă din 2021

  Cea mai cunoscută cursă de Rally Raid din lume, DAKAR dorește ca de anul viitor să se extindă, dar totodată organizatorii urmăresc și evoluția COVID-19 ca să vadă dacă pot realiza acest lucru.

  In luna ianuarie a acestui an, DAKAR s-a ținut în Arabia Saudită, fiind pentru prima dată când ajunge acolo. Țara va găzdui și pentru următorii cinci ani competiția.

  Dar, directorul competiției David Castera, dorește să extindă raliul la alte 2 sau 3 țări: „Ideea inițială a fost să mai adăugăm alte două sau trei țări, dar luăm în considerare și varianta de a rămâne cu doar o țară. Noi avem numeroase opțiuni deoarece nu știm exact cum va evolua situația sănătății mondiale. În maxim 15 zile ne vom decide, să lansăm un anunț oficial legat de ediția din 2021″.

  Tot Castera a declarat că pregătirile pentru 2021 deja au început: „Pandemia, cel puțin pentru noi, ne-a afectat, dar nu foarte rău, așa că nu e o catastrofă. Sunt multe căi cu care putem realiza traseul folosind imagini de la satelit”.

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Facebook-Dakar Rally


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss