More

  Latest Posts

  Dakar: Al-Attiyah câștigă primul eveniment din Andaluzia

  Pilotul Toyota, Nasser Al-Attiyah, l-a învins pe Carlos Sainz, obținând victoria în primul eveniment al Raliului Andaluziei (va avea loc în ianuarie 2021). Pe parcursul a 4 zile, și cu aproximativ 1000 de km, în sudul Spaniei, Raliul Andaluziei reprezintă un substitut pentru Raliul Marocului, din cauza condițiilor impuse de COVID-19. Această etapă pregătește evenimentul principal din Dakar, din Arabia Saudita, piloții ajungând pentru a doua oară în acest an, aici.

  Raliul a fost o șansă pentru echipe să testeze niște caracteristici noi, care vor fi introduse în Dakar, incluzând o hartă electronică și veste cu airbag pentru motocicliști.

  Au participat la eveniment 31 de mașini, 27 SxS, 7 quad-uri și 61 de motociclete. Toate numele mari au fost prezente, cu excepția lui Giniel de Villiers (Toyota) și Bahrain Raid Xtreme (echipa lui Sebastian Loeb și a lui Nani Roma), datorită restricțiilor de călătorie.

  Al-Attiyah a avut un start dificil, dar a reușit să recupereze, venind pe locul 3, în spatele lui Yazeed Al-Rajhi (Toyota) și Carlos Sainz. Victoria din a doua parte a etapei, de joi, l-a făcut pe Al-Attiyah lider, cu 23 de secunde în fața lui Al-Rajhi. Sainz a completat podiumul cu 5 minute în urma fruntașului.

  Al-Rajhi a fost câștigătorul provizoriu al sesiunii de vineri, până să primească o penalizare de 10 minute, oferindu-i lui Al-Attiyah, victoria pe tavă. Sainz a câștigat ultima parte a etapei, dar asta nu a fost suficient pentru al învinge pe pilotul din Qatar.

  În final, Al-Rajhi s-a aflat la 10 minute distanță de locul întâi, clasandu-se pe poziția a 3a, în fața lui Stephane Peterhansel (X-raid Mini), care a pierdut 25 de minute, din cauza unei defecțiuni.

  Top 5 a fost completat de un debutant, Felix Macias, în timp ce, pilotul Honda, Kevin Benavides a fost cel mai bun din categoria motocicletelor.

  În SxS, pilotul polonez Aaron Domzala, a avut un debut incredibil, cu echipa de uzină Can-Am, obținând victoria.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss