Latest Posts

Dakar 2020: Tim și Tom s-au rostogolit cu mașina. “L-am copiat pe Alonso,”

Vizualizări: 31821

Shubaytah – Pentru a treia zi consecutivă, Tim și Tom Coronel nu au reușit să treacă prin etapa Dakar fără daune. În cea de-a zecea etapă scurtată, duo-ul și-a rostogolit mașina, The Beast 3.0. Datorită unei furtuni imense de nisip, etapa a fost oprită mai devreme și concurenților li s-a permis să ia drumul public pentru a ajunge pe bivac.

După săptămâna de deschidere aproape impecabilă, este mult mai solicitant pentru frații Coronel în cea de-a doua parte a celui mai dur test de rezistență pentru om și mașină. După o problemă cu suspensia de duminică, luni a urmat un rollbar deteriorat. De ambele ori, duo-ul a ajuns la final, fără a pierde prea mult timp. A zecea zi a raliului a mers din nou greșit, rezultând din nou pagube considerabile.

Dakar 2020: Tim și Tom s-au rostogolit cu mașina. "L-am copiat pe Alonso,”

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

Tim explică ce s-a întâmplat: „Mergeam frumos în dune. De fapt, lucrurile mergeau foarte bine. La un moment dat, mergeam puțin prea repede peste o dună și ne-am răsturnat. Eram cu capul în jos înainte să îmi dau seama. Din fericire, The Beast s-a întors repede pe roțile sale. Cu toate acestea, au existat destul de multe avarii: geamul lateral lipsea și întreaga caroserie din spate a fost deteriorată. Am putut colecta plăcile de andocare și cablurile de tractare care erau destul de departe. Pur și simplu am făcut ca Alonso ”, a spus el cu un zâmbet crud.

Frații trebuie să încerce să repare singuri daunele, deoarece incidentul a avut loc în prima parte a etapei maratonului. Nu este permisă asistența în bivac, ceea ce înseamnă că concurenții trebuie să facă singuri munca. Asta înseamnă doar puțin timp de odihnă pentru gemeni.

Dakar 2020: Tim și Tom s-au rostogolit cu mașina. "L-am copiat pe Alonso,”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mâine este timpul pentru Etapa 11,de la Shubaytah până la Haradh, peste 379 de kilometri speciali.

A doua parte a etapei de maraton. Sesiunea de deschidere este spectaculoasă cu 80 de kilometri de dune frumoase. Apoi, traseele sunt mai bune, dar o greșeală este întotdeauna la vedere.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Tim & Tom Coronel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss