GP24 Media

LATEST POSTS

Dakar 2020: Tim and Tom Coronel își folosesc experiența pentru a termina etapa a patra (Video)

Vizualizări: 24029

AL-‘ULA – Tim și Tom Coronel au ajuns la finalul celei de-a patra etape a Raliului Dakar la o viteză foarte mică. Nu pentru că au existat probleme majore la bordul The Beast 3.0, ci pentru că duo-ul nu a dorit să-și asume riscuri inutile în ceea ce a fost acestă etapă foarte complicată.

Penele de cauciuc au un efect imens asupra Raliului Dakar 2020. Pietrele mari și ascuțite de pe trasee au cauzat deja probleme uriașe pentru mulți participanți. Cu o navigație inteligentă și o conducere pricepută, Tim și Tom încă o făcuseră fără probleme. În a patra zi, cu toate acestea, frații au obținut și ponderea lor de perforare. Duo-ul a trebuit să coboare din mașină pentru a schimba o anvelopă de două ori. Totuși, aceștia s-au îndepărtat în mod inteligent de orice probleme suplimentare și au trecut peste linia de sosire chiar înainte de întuneric. În cele din urmă, duo-ul a terminat pe locul 31, cu o oră și 15 minute sub câștigători. Problemele pentru alte echipe le-au permis încă să treacă pe locul 21 provizoriu în clasamentul general.

Dakar 2020: Tim and Tom Coronel își folosesc experiența pentru a termina etapa a patra (Video)

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

 

 

 

 

 

 

„Pentru o mare parte a zilei, traseul a fost unul stâncos”, relatează Tom la final. „De două ori, am suferit o pană, am lovit cu puternic o piatră mare. Pur și simplu ghinion, nimic de făcut în acest sens. Erau echipe blocate cu pană peste tot. Ne-am oprit să ajutăm din când în când, dar mulți concurenți pur și simplu nu mai aveau nicio anvelopă și tot ce puteau face era să aștepte asistența. Pentru noi, acesta a fost un apel de trezire. Prin urmare, am condus foarte lent pentru ultimii 100 de kilometri, pentru că deja ne-am folosit deja anvelopele de rezervă. Tocmai am ajuns la final, dar asta nu contează. Un finisaj este un finisaj, asta contează. ”

Tim adaugă: „Uau, uau, uau: ce etapă a fost asta! Am văzut atâtea mașini care au rămas blocate. Cred că am jucat-o într-un mod inteligent. Uneori, trebuie doar să ai răbdare și să mergi încet până la final într-un mod relaxat. Am făcut asta perfect. Din fericire, am ajuns la final chiar înainte de căderea întunericului. Zece minute mai târziu și nu mai puteai vedea nimic. Sunt super fericit că tocmai l-am făcut, pentru că îți trebuie noroc dacă mai trebuie să ajungi până la final pe întuneric. ”

Dakar 2020: Tim and Tom Coronel își folosesc experiența pentru a termina etapa a patra (Video)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mâine vom trece la Etapa 5: Al-‘Ula – Hail pentru 353 de kilometri de faza specială

O zi plină de nisip și teren accidentat care îngreunează navigarea. Mai puțin solicitant decât zilele trecute, dar imensele dune de nisip fac ca traseul să fie dificil. O greșeală în timpul unei urcări sau a unei coborâri poate însemna ușor sfârșitul Raliului Dakar.

YouTube video

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Tim & Tom Coronel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES