GP24 Media

LATEST POSTS

Dakar 2020: Cea mai grea zi de până acum pentru frații Coronel

Vizualizări: 28452

Haradh – Sfârșitul Raliului Dakar 2020 este aproape  pentru Tim și Tom Coronel. Totuși, sosirea la bivacul penultimei etape a fost o sarcină grea. Etapa maratonului a fost una grea pentru frați.

Gemenii nu au trecut prin prima parte a maratonului fără daune. Aceștia au suferit daune considerabile după rostogolirea mașinii miercuri, dar au reușit să mențină pierderea timpului limitat. După aceea, au fost nevoiți să repare singuri daunele, deoarece nu există nicio asistență admisă în timpul unui maraton. Tim și Tom au trebuit să muncească până la orele de dimineață pentru ca The Beast să revină în formă pentru începutul celei de-a doua părți a etapei. Asta părea să reușească, dar la scurt timp după începutul etapei, lucrurile au mers prost.

Dakar 2020: Cea mai grea zi de până acum pentru frații Coronel

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom explică: „La douăzeci de kilometri de la etapă, a fost o problemă cu răcirea. Siguranțele ventilatoarelor au fost aruncate în aer. Am fost pe scurt îngrijorați că va trebui să așteptăm asistență, dar, din fericire, am reușit să o rezolvăm singuri. Ne-a costat o oră. Mai târziu, am rămas blocați în nisipul adânc o perioadă. Acolo, De Groot ne-a scos, ne-au ajutat foarte mult. După aceea, s-au blocat cu camionul, dar am primit ajutor de pretutindeni, așa că a fost grozav. După ce am fost din nou pe drum, ne-am dat seama că nu ne vom putea compensa pentru timpul pierdut, așa că ne-am îndreptat spre final într-un ritm frumos. ”

Tim recunoaște că a fost o etapă cu adevărat grea: „Ce zi, ce zi. Când pornești puțin mai departe pe teren, bătălia devine una mult mai diferită. Întregul traseu fusese distrus de concurenții anteriori. În plus, am pornit mai târziu în acea zi, ceea ce a făcut ca nisipul să fie mult mai slab. Asta nu a făcut lucrurile ușoare deloc. Îndrăznesc să spun că aceasta a fost cea mai grea etapă a întregului raliu. A fost într-adevăr o zi demnă de la Raliul Dakar, mai ales ca parte finală a maratonului. Problemele pe care le-am avut de fapt au fost rezultatul faptului că am rostogolit mașina ieri. A trebuit să ne asumăm niște riscuri pe acea etapă, dar le-am depășit puțin. Acum să ne îndreptăm spre final! ”

Dakar 2020: Cea mai grea zi de până acum pentru frații Coronel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astăzi pornim spre Etapa 12: de la Haradh la Qiddiya pentru 166 de kilometri speciali.

Ultima etapă a anului 2020! Ultimii 100 de kilometri vor fi la fel de duri pentru co-piloți ca întregul Raliu Dakar până în prezent. Cu toate acestea, linia de sosire va fi coroana finală după o săptămână de greutăți.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Tim & Tom Coronel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES