More

  Latest Posts

  Dakar 2020: Cea mai grea zi de până acum pentru frații Coronel

  Haradh – Sfârșitul Raliului Dakar 2020 este aproape  pentru Tim și Tom Coronel. Totuși, sosirea la bivacul penultimei etape a fost o sarcină grea. Etapa maratonului a fost una grea pentru frați.

  Gemenii nu au trecut prin prima parte a maratonului fără daune. Aceștia au suferit daune considerabile după rostogolirea mașinii miercuri, dar au reușit să mențină pierderea timpului limitat. După aceea, au fost nevoiți să repare singuri daunele, deoarece nu există nicio asistență admisă în timpul unui maraton. Tim și Tom au trebuit să muncească până la orele de dimineață pentru ca The Beast să revină în formă pentru începutul celei de-a doua părți a etapei. Asta părea să reușească, dar la scurt timp după începutul etapei, lucrurile au mers prost.

  Coro2 7

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Tom explică: „La douăzeci de kilometri de la etapă, a fost o problemă cu răcirea. Siguranțele ventilatoarelor au fost aruncate în aer. Am fost pe scurt îngrijorați că va trebui să așteptăm asistență, dar, din fericire, am reușit să o rezolvăm singuri. Ne-a costat o oră. Mai târziu, am rămas blocați în nisipul adânc o perioadă. Acolo, De Groot ne-a scos, ne-au ajutat foarte mult. După aceea, s-au blocat cu camionul, dar am primit ajutor de pretutindeni, așa că a fost grozav. După ce am fost din nou pe drum, ne-am dat seama că nu ne vom putea compensa pentru timpul pierdut, așa că ne-am îndreptat spre final într-un ritm frumos. ”

  Tim recunoaște că a fost o etapă cu adevărat grea: „Ce zi, ce zi. Când pornești puțin mai departe pe teren, bătălia devine una mult mai diferită. Întregul traseu fusese distrus de concurenții anteriori. În plus, am pornit mai târziu în acea zi, ceea ce a făcut ca nisipul să fie mult mai slab. Asta nu a făcut lucrurile ușoare deloc. Îndrăznesc să spun că aceasta a fost cea mai grea etapă a întregului raliu. A fost într-adevăr o zi demnă de la Raliul Dakar, mai ales ca parte finală a maratonului. Problemele pe care le-am avut de fapt au fost rezultatul faptului că am rostogolit mașina ieri. A trebuit să ne asumăm niște riscuri pe acea etapă, dar le-am depășit puțin. Acum să ne îndreptăm spre final! ”

  Coro3

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Astăzi pornim spre Etapa 12: de la Haradh la Qiddiya pentru 166 de kilometri speciali.

  Ultima etapă a anului 2020! Ultimii 100 de kilometri vor fi la fel de duri pentru co-piloți ca întregul Raliu Dakar până în prezent. Cu toate acestea, linia de sosire va fi coroana finală după o săptămână de greutăți.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Tim & Tom Coronel


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss