Latest Posts

Dakar 2020: Avarii la mașina lui Alonso după o rostogolire dublă în dune (Video)

Vizualizări: 19382

Toyota Hilux a lui Fernando Alonso a fost avariată într-o dublă rostogolire în timpul celei de-a 10-a etape a Raliului Dakar 2020. Spaniolul a lovit o dună într-un unghi nepotrivit, la mai puțin de un kilometru în proba de 331 de mile, aruncându-l pe el și Hilux-ul lui Marc Coma într-o rostogolire. Mașina a aterizat pe roțile sale după două rostogoliri complete, cu temeri inițiale că ar fi prea deteriorată pentru a continua fără o așteptare îndelungată la asistența din afară.

YouTube video

Cu toate acestea, duo-ul a început și a terminat testul, scăzând 68 de minute și patru locuri pe locul 14 în ordinea generală. „Ei bine, sunt bine”, a spus Alonso la sfârșitul etapei. „De îndată ce am început am avut rostogolirea.” Dar, în general, a fost o zi bună, suntem aici, nu am pierdut prea mult, doar niște locuri, nu îmi pasă dacă al șaselea sau al 13-lea [Alonso este acum pe 14 la general].

„Mă bucur să termin o altă zi dificilă. Știu că este vestea zilei, erau 1.000 de oameni care așteptau în fiecare loc, dar uite, am avut noroc.

“Al paisprezecelea la general în primul Dakar, doar un mic regres în care am pierdut câteva minute, dar este tonicul Dakar-ului, alții nu au terminat.” L-am depășit pe [Nani] Roma în timp ce își repara mașina, dar avem norocul să fim în parcul ferme. „Îmi pare rău că nu sunt expresiile pe care vrei să le auzi, dar sunt destul de fericit cu ziua de azi.” Sunt atât de norocos să continui în Dakar, să fiu într-o cursă grea.

„Nu renunțăm.” Nu am ieșit la plimbare, încerc să câștig etape și asta ne place să facem. “Astăzi am vrut să câștig, poți eșua, dar nu poți câștiga dacă nu încerci, iar astăzi este una dintre acele zile.”

Dakar 2020: Avarii la mașina lui Alonso după o rostogolire dublă în dune (Video)

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alonso a marcat luni cea mai bună etapă, a doua din timpul celei de-a opta etape a maratonului. Pilotul Mini și campionul mondial la Raliul, Carlos Sainz, și-a menținut conducerea după câștigarea etapei 10, care a fost scurtată din cauza vremii proaste. Câștigătorul de anul trecut, Nasser Al-Attiyah este cel mai apropiat adversar al lui Sainz, coechipierul lui Alonso de la Toyota fiind în prezent la 18 m10 în spatele liderului.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss