Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Dakar 2020: Avarii la mașina lui Alonso după o rostogolire dublă în dune (Video)

  Toyota Hilux a lui Fernando Alonso a fost avariată într-o dublă rostogolire în timpul celei de-a 10-a etape a Raliului Dakar 2020. Spaniolul a lovit o dună într-un unghi nepotrivit, la mai puțin de un kilometru în proba de 331 de mile, aruncându-l pe el și Hilux-ul lui Marc Coma într-o rostogolire. Mașina a aterizat pe roțile sale după două rostogoliri complete, cu temeri inițiale că ar fi prea deteriorată pentru a continua fără o așteptare îndelungată la asistența din afară.

  Cu toate acestea, duo-ul a început și a terminat testul, scăzând 68 de minute și patru locuri pe locul 14 în ordinea generală. „Ei bine, sunt bine”, a spus Alonso la sfârșitul etapei. „De îndată ce am început am avut rostogolirea.” Dar, în general, a fost o zi bună, suntem aici, nu am pierdut prea mult, doar niște locuri, nu îmi pasă dacă al șaselea sau al 13-lea [Alonso este acum pe 14 la general].

  „Mă bucur să termin o altă zi dificilă. Știu că este vestea zilei, erau 1.000 de oameni care așteptau în fiecare loc, dar uite, am avut noroc.

  „Al paisprezecelea la general în primul Dakar, doar un mic regres în care am pierdut câteva minute, dar este tonicul Dakar-ului, alții nu au terminat.” L-am depășit pe [Nani] Roma în timp ce își repara mașina, dar avem norocul să fim în parcul ferme. „Îmi pare rău că nu sunt expresiile pe care vrei să le auzi, dar sunt destul de fericit cu ziua de azi.” Sunt atât de norocos să continui în Dakar, să fiu într-o cursă grea.

  „Nu renunțăm.” Nu am ieșit la plimbare, încerc să câștig etape și asta ne place să facem. „Astăzi am vrut să câștig, poți eșua, dar nu poți câștiga dacă nu încerci, iar astăzi este una dintre acele zile.”

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Alonso a marcat luni cea mai bună etapă, a doua din timpul celei de-a opta etape a maratonului. Pilotul Mini și campionul mondial la Raliul, Carlos Sainz, și-a menținut conducerea după câștigarea etapei 10, care a fost scurtată din cauza vremii proaste. Câștigătorul de anul trecut, Nasser Al-Attiyah este cel mai apropiat adversar al lui Sainz, coechipierul lui Alonso de la Toyota fiind în prezent la 18 m10 în spatele liderului.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Motorsport Network  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss