More

  Latest Posts

  Daimler a pus piciorul în prag, după ce a auzit cerințele exagerate legate de contractul lui Hamilton

  La începutul noului an, Lewis Hamilton a rămas singurul pilot din Formula 1, care nu are un contract confirmat pentru următorul sezon. Se pare că lucrurile nu merg bine între campion și unul dintre coproprietari – Daimler.

  În noiembrie 2020, când F1 a ajuns în Turcia, Lewis a obținut titlul cu numărul 7. Ca urmare, britanicul și-a pus cerințele pe masă și a început negocierile cu Mercedes. Potrivit Marca, Lewis cerea 50 de milioane de dolari pe an și un contract valabil pentru încă 4 sezoane. Daimler nu a fost satisfcaut de cererea campionului și a respins oferta.

  Discuțiile continuă, în acest moment și nu s-a ajuns încă la un acord. Condițiile celor de la Daimler sunt destul de diferite de ale lui Hamilton. Ei îi monitorizează vârstă (36), așadar, se gândesc la un contract pe 2 ani, cu o posibilă extindere de maxim 3.

  Probabil că coproprietarii doresc să scape de Hamilton până la finalul anului 2022 și să treacă la un pilot mai tânăr. Un George Russell, mult mai ieftin, așteaptă să avanseze. Așadar Mercedes are un plan de rezervă, în caz că negocierile nu duc nicăieri.

  Daimler sunt singurii care se opun cererilor lui Hamilton, pentru că nu se cunoaște exact poziția lui Toto Wolff și Ineos. Cei 3 vor discuta și vor veni cu o altă ofertă. Termenul limită pentru semnarea noului contract, s-a extins până la finalul lunii februarie, înainte de testele de la Barcelona. Cu toate acestea, cel mai probabil, Hamilton va rămâne pilotul numărul 1, în echipă.

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss