GP24 Media

LATEST POSTS

Noua Dacia Logan de competitie by Willi Motorsport.

Dacia
Vizualizări: 58174

Dacia Logan by Willi Motorsport: Cu ocazia ultimei etape din Romanian Endurance Series, in ceea ce privește divizia Turismelor (RES Touring) am avut parte de o mică surpriza.

Încă de anul trecut, clasa intitulata „Logan Cup” a început să fie cea mai populată și animata clasa din divizia RES Touring, adunând la start nu mai puțin de 20 de modele Dacia Logan Cup.

Dacia

La aceasta ultima etapa din Romanian Endurance Series 2022, Willi Motorsport ne-a făcut cunoștință cu o versiune de competiție nou dezvoltată a noului model Dacia Logan, cu alte cuvinte, Willi Motorsport a pregătit de concurs un model nou Dacia Logan 2022 cu o motorizare de 1000cmc care produce în jur de 130 de cai putere cu ajutorul unei turbine care își face simțită prezenta -aceste specificații bineînțeles fiind standard de fabrica pentru motorul noului Logan, în timp ce vechiul model Logan este echipat cu un motor 1600cmc care produce 90 de cai putere de fabrica.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

La acest pachet a fost adăugat o suspensie, un sistem de frânare mai performant și bineînțeles, mașină fiind ușurată prin modificarea interiorului clasic cu unul de competiții: rollcage, un singur scaun special pentru pilot, centuri în 6 puncte și așa mai departe, bifând toate standardele de siguranță. Piloții doritori care au fost prezenți la ultima etapa din Romanian Endurance Series au avut ocazia după concurs, să testeze timp de câteva ture noul Logan, iar reacțiile au fost de-a dreptul neașteptat de bune!

Dacia

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Nu am mai pilotat de mult timp un turism pe circuit, ba mai mult, nu pilotasem niciodată un Logan pe circuit, însă aceasta ocazie mi s-a părut extrem de interesanta și să fiu sincer, nu mă așteptam să mă surprindă atât de plăcut noul Logan. Design-ul futurist în ceea ce privește aspectul mașinii din exterior iți da deja o senzație că noul Logan este mult mai performant, însă când am urcat la volan pot să spun că m-am și convins că este o adevărată evoluție”.

„Mi-a plăcut extrem de mult cum se comporta mașină pe virajele circuitului de la Adâncată, iar puterea motorului echipat cu turbina s-a simțit destul de bine. Nu știu ce timp am realizat pe acel tur, însă sunt convins că acest Logan este capabil de timpi foarte competitivi, iar un alt aspect interesant este Top speed-ul de care este capabil pe circuitul Motorpark, mai precis 172 km/h pe GPS! Consider că este o varianta foarte oportuna pentru a concura cu un buget mult redus fata de clasele mai mari din campionatul de anduranță”. Ne spune Leo Borlovan.

Dacia

Sursa: GP24 Media / Willi Motorsport
Photocredit: Willi Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES