More

  Latest Posts

  Cuzma castiga Trofeul Opel, Andrei Dumitrescu devine Campion National

  Ultima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop s-a desfasurat la Brasov, mai exact pe drumul Poienii in acest weekend ( 13-14 octombrie 2018 ). Trofeul Opel a fost adjudecat de Bogdan Cuzma care este la a doua victorie consecutiva in acest sezon competitional, urmat de Nestor Emil la bordul unui Radical SR8 V8 si de Andrei Dumitrescu cu al sau monopost Tatuus.

  Bogdan a reusit sa obtina cei mai buni timpi in ambele manse de concurs. In prima mansa de concurs acesta a fost mai rapid cu 0:01,342 fata de Andrei Dumitrescu care a ajuns cu al doilea timp, urmat de Nestor Emil cu +0:01,355 fata de timisorean.

  Mansa a doua de concurs a fost adjudecata de acelasi pilot, insa ordinea pozitilor doi si trei s-a inversat.

  43880287 1165496116936376 7220994550439870464 n
  foto: rally art.ro

  Andrei Dumistrescu este noul campion national absolut la viteza in coasta, rezultatul de la Trofeul Opel fiind indeajuns ca acesta sa devina campion in sezonul 2018. Dumitrescu a reusit sa adune 126 de puncte la finalul sezonului, in timp contracandidatul sau, Lucian Radut, are doar 107 puncte. Radut a reusit imposibilul in acesta ultima etapa,  dupa ce motorul masinii s-a spart in mansa de recunoastere de sambata. In mai putin de 24 de ore, Mitsubishi-ul Lancer Evo 8 era din nou pe traseu. Dupa ce a reusit sa obtina un loc 5 in prima mansa de concurs, Radut nu a mai urcat in cea de-a doua mansa de concurs de la Trofeul Opel.

  La categoria doua roti motrice fata ( 2RM F2  ) s-a impus Septimiu Marghitas la bordul unui Seat Leon. Cu o noua masina la start,  Andronache Aurelian reuseste sa obtina pozitia secunda in aceasta etapa la bordul unui VW Golf GTI, iar Serban Andrei incheie podiumul categoriei.

  Stratnic se impune la categoria doua roti motrice spate (  2RM GT ) in fata lui Mihai Leu la bordul unui  Ferrari 458 Challenge, iar Alexandru Pitigoi ( Porsche 911 GT3 ) urca pe ultima treapta a podiumului de la Brasov.

  La Grupa H, Bogdan Cuzma isi adjudeca victoria in detrimentul lui Costi Stratnic ( Dacia STCC ) si a lui Leu Mihai care termina pe pozitia a treia ultima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018.

  Grupa N este adjudecata de Manitiu Calin ( Subaru Impreza N12 ), urmat de Soos Istvan si de Senchea Dudu care incheie podiumul grupei la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo 8 de clasa N4.

  Marghitas Septimiu castiga Grupa A in fata lui Cretu George. Titi Aur incheie aceasta etapa pe pozitia a treia a grupei.

  Clasament general Trofeul Opel 2018

  trofeul opel top 10

  Sursa: FanRally.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss