Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Cursuri de Pilotaj pentru câștigătorii non-licențați din Campionatul Digital

  Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) pune la bătaie 3 cursuri de conducere defensiva și pilotaj pentru cei mai buni 3 piloți eSports care vor concura în acest prim sezon din Campionatul Național Digital de Circuit Betano.

  Competiția debutează în acest weekend cu prima din cele opt curse programate în perioada aprilie – iunie. Celebrul circuit de la Silverstone va fi gazda piloților care se vor duela în mediul online pentru victorie, într-o luptă ce poate fi urmărită sâmbătă pe ProX, începând de la ora 12:00.

  Noua disciplină a Federației Române de Automobilism Sportiv aduce împreună piloții din raliuri sau viteză în coastă cu cei mai buni sim raceri din mediul online, cele două categorii fiind față în față pe circuite cunoscute din întreaga lume. Acțiunea va avea loc în siguranță, fiecare concurent participând în simulator de acasă, din fața propriului calculator, sub sloganul #StamAcasa.

  Pentru ca miza să fie mai mare, Federația Română de Automobilism Sportiv a pregătit premii speciale pentru categoriile de piloți care se vor afla la start. Astfel, piloții din mediul virtual, din cadrul categoriei eSports, se vor lupta pentru cursuri de pilotaj și defensive driving oferite de trei școli de pilotaj din România: Danny Ungur Racing, Vali Porcișteanu Racing și Raul Badiu Racing School.

  Toate detaliile pentru înscrierea în Campionatul Național Digital pe Circuit Betano sunt disponibile aici.

  Învingătorul duelului dintre juniori, acei piloți care au sub 16 ani, va fi recompensat cu participarea la o etapă din Campionatul Național de Karting, cu toate costurile suportate de către Federație, iar cei mai rapizi piloți din alte discipline FRAS vor fi recompensați cu o licență gratis pentru 2021.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss