GP24 Media

LATEST POSTS

Cursuri de Pilotaj pentru câștigătorii non-licențați din Campionatul Digital

Vizualizări: 11465

Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) pune la bătaie 3 cursuri de conducere defensiva și pilotaj pentru cei mai buni 3 piloți eSports care vor concura în acest prim sezon din Campionatul Național Digital de Circuit Betano.

Competiția debutează în acest weekend cu prima din cele opt curse programate în perioada aprilie – iunie. Celebrul circuit de la Silverstone va fi gazda piloților care se vor duela în mediul online pentru victorie, într-o luptă ce poate fi urmărită sâmbătă pe ProX, începând de la ora 12:00.

Noua disciplină a Federației Române de Automobilism Sportiv aduce împreună piloții din raliuri sau viteză în coastă cu cei mai buni sim raceri din mediul online, cele două categorii fiind față în față pe circuite cunoscute din întreaga lume. Acțiunea va avea loc în siguranță, fiecare concurent participând în simulator de acasă, din fața propriului calculator, sub sloganul #StamAcasa.

Pentru ca miza să fie mai mare, Federația Română de Automobilism Sportiv a pregătit premii speciale pentru categoriile de piloți care se vor afla la start. Astfel, piloții din mediul virtual, din cadrul categoriei eSports, se vor lupta pentru cursuri de pilotaj și defensive driving oferite de trei școli de pilotaj din România: Danny Ungur Racing, Vali Porcișteanu Racing și Raul Badiu Racing School.

Toate detaliile pentru înscrierea în Campionatul Național Digital pe Circuit Betano sunt disponibile aici.

Învingătorul duelului dintre juniori, acei piloți care au sub 16 ani, va fi recompensat cu participarea la o etapă din Campionatul Național de Karting, cu toate costurile suportate de către Federație, iar cei mai rapizi piloți din alte discipline FRAS vor fi recompensați cu o licență gratis pentru 2021.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES