More

  Latest Posts

  Curse nu sunt atât de importantă, în timp ce lumea se ocupă de criza Corona spune Esteban Ocon

  Esteban Ocon spune că așteaptă cu nerăbdare să meargă pur și simplu „afară din nou”, cu atât mai puțin să revină pe pista F1. „Este totul foarte plictisitor”, a declarat pilotul Renault pentru publicație Autosprint din Italia, pe fondul crizei Corona și blocajelor. „Sunt mai mult sau mai puțin închis cu familia și logodnica mea și nu mai sunt multe de făcut”, a adăugat francezul Ocon.

  „Nu pot ieși decât pentru o scurtă sesiune de alergare, dar am făcut această tură de atâtea ori”. Abia așteptăm momentul în care putem ieși din nou afară. Tânărul de 23 de ani a spus că folosește și timpul de întrerupere pentru a „dezvolta în continuare pasiunea mea pentru cursele sim. „Eu folosesc simul în fiecare zi”.

  În Australia, chiar înainte de anularea deschiderii sezonului 2020, Ocon a șocat mulți prin apariția în padocul Melbourne cu o mască de față neagră. „Am vrut să fiu de prudență”, a explicat el.

  „La început nu am luat-o în serios, dar când au apărut știrile de la inginerul McLaren, am fost șocat”. „Apoi, un comutator mi-a zburat și de atunci mi s-a schimbat mentalitatea și mă preocupă cel mai mult să nu mă îmbolnăvesc. Curse nu mai este atât de importantă”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss