More

  Latest Posts

  Cursa din 2022 ar putea decide viitorul cursei de la Melbourne.

  Noul calendar publicat pentru Formula 1 din 2022 este „make or break” pentru GP-ul australian din Melbourne, potrivit organizatorului-șef Andrew Westacott.

  F1 a lansat în cele din urmă programul enorm de 23 de curse pentru anul viitor, confirmând că Melbourne – după ce și-a anulat cursele în 2020 și 2021 din cauza covid19 – și-a pierdut locul tradițional ca deschizător de sezon.

  Și CEO-ul Australian Grand Prix Corporation, Westacott recunoaște că, dacă cursa programată pentru 10 aprilie anul viitor este anulată și din cauza restricțiilor guvernamentale, Formula 1 ar putea sa renunța la evenimentul de pe circuitul Albert Park. „Este un make or break pentru Melbourne”, a declarat el pentru publicația australiană Drive.

  Melbourne

  „Cred că există un risc real ca, odată cu concurența pentru sloturile din calendarul F1, răbdarea să nu dureze pentru totdeauna și răbdarea să poată fi foarte subțire”. „Deci, dacă nu am fi în măsură să organizăm evenimentul din 2022 în Australia, cred că F1 ar fi complet în drepturile lor de a căuta alternative la Melbourne”, a adăugat Westacott.

  „Cu toate acestea, el insistă că este de fapt „extrem de încrezător” că motoarele de Formula 1 vor fi pornite la Melbourne în aprilie anul viitor”. „Sunt absolut liniștit de dialog și de sprijinul foarte puternic pe care îl avem din partea ministrului nostru pentru sporturi și evenimente majore, Martin Pakula”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Drive

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss