Latest Posts

Cursa din 2022 ar putea decide viitorul cursei de la Melbourne.

Vizualizări: 11191

Noul calendar publicat pentru Formula 1 din 2022 este „make or break” pentru GP-ul australian din Melbourne, potrivit organizatorului-șef Andrew Westacott.

F1 a lansat în cele din urmă programul enorm de 23 de curse pentru anul viitor, confirmând că Melbourne – după ce și-a anulat cursele în 2020 și 2021 din cauza covid19 – și-a pierdut locul tradițional ca deschizător de sezon.

Și CEO-ul Australian Grand Prix Corporation, Westacott recunoaște că, dacă cursa programată pentru 10 aprilie anul viitor este anulată și din cauza restricțiilor guvernamentale, Formula 1 ar putea sa renunța la evenimentul de pe circuitul Albert Park. „Este un make or break pentru Melbourne”, a declarat el pentru publicația australiană Drive.

Melbourne

„Cred că există un risc real ca, odată cu concurența pentru sloturile din calendarul F1, răbdarea să nu dureze pentru totdeauna și răbdarea să poată fi foarte subțire”. „Deci, dacă nu am fi în măsură să organizăm evenimentul din 2022 în Australia, cred că F1 ar fi complet în drepturile lor de a căuta alternative la Melbourne”, a adăugat Westacott.

„Cu toate acestea, el insistă că este de fapt „extrem de încrezător” că motoarele de Formula 1 vor fi pornite la Melbourne în aprilie anul viitor”. „Sunt absolut liniștit de dialog și de sprijinul foarte puternic pe care îl avem din partea ministrului nostru pentru sporturi și evenimente majore, Martin Pakula”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Drive
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Drive

Latest Posts

Don't Miss