Latest Posts

Cursa de la Baku, un moment important pentru Ferrari

Vizualizări: 12469

Șeful echipei Formula 1 Ferrari, Mattia Binotto spune că echipa sa este foarte bine pregătită pentru weekend-ul de la Baku și că această cursă reprezintă un moment important pentru echipa sa în urma dificilului start de sezon din 2019.

Ferrari au dat greș în a le pune probleme celor de la Merceds atât în Australia cât și în China, iar șansa lor la victorie care a apărut în Bahrain a dispărut într-o clipită, odată cu o problemă la power-unit-ul lui Charles Leclerc care controlase cursa până atunci.

Mercedes dețin deja un avantaj de 57 de puncte în clasamentul echipelor cu trei rezultate 1-2 în tot atâtea curse, fapt ce îi pune pe cei de la Ferrari într-o poziție dificilă cu privire la restul sezonului.

„Având în vedere ultimele trei curse care în mod clar nu au decurs cum am fi vrut, acest Mare Premiu reprezintă un moment important pentru noi,” spune Binotto.

„Suntem bine pregătiți, am analizat cu mare atenție toate datele pe care le-am strâns până acum. Am explorat oportunități de a îmbunătăți și de a ne adapta mașina pentru caracteristicile acestui circuit stradal.

„Ba chiar, la Baku există o linie dreaptă foarte lungă care crează anumite dificultăți  când vine vorba de power unit, atât pentru partea de combustie internă cât și pentru elementele hibride. Este relativ ușor să depășești pe acest circuit, parțial datorită DRS-ului, care anul acesta are un efect chiar mai puternic decât în anii trecuți.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Suprafața este foarte netedă aici, ceea ce înseamnă că uzura pneurilor este în mare parte mică, dar din cauza faptului că pneurile generează mai puțină energie decât în mod normal, poate fi dificil să le menții la temperatura potrivită.

„Știm din experiență că sunt șanse mari de Safety Car la Baku și asta este ceva ce trebuie luat în considerare când vine vorba de strategie.

„Vom aduce și unele upgrade-uri la Baku într-un prim pas al dezvoltării monopostului SF90.”

Sebastian Vettel se află pe locul patru în clasamentul piloților, la 31 de puncte în spatele liderului, Lewis Hamilton, iar colegul său, tânărul Charles Leclerc este pe locul cinci.

Foto-credit: Scuderia Ferrari

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss