Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Cursa de la Baku, un moment important pentru Ferrari

  Șeful echipei Formula 1 Ferrari, Mattia Binotto spune că echipa sa este foarte bine pregătită pentru weekend-ul de la Baku și că această cursă reprezintă un moment important pentru echipa sa în urma dificilului start de sezon din 2019.

  Ferrari au dat greș în a le pune probleme celor de la Merceds atât în Australia cât și în China, iar șansa lor la victorie care a apărut în Bahrain a dispărut într-o clipită, odată cu o problemă la power-unit-ul lui Charles Leclerc care controlase cursa până atunci.

  Mercedes dețin deja un avantaj de 57 de puncte în clasamentul echipelor cu trei rezultate 1-2 în tot atâtea curse, fapt ce îi pune pe cei de la Ferrari într-o poziție dificilă cu privire la restul sezonului.

  „Având în vedere ultimele trei curse care în mod clar nu au decurs cum am fi vrut, acest Mare Premiu reprezintă un moment important pentru noi,” spune Binotto.

  „Suntem bine pregătiți, am analizat cu mare atenție toate datele pe care le-am strâns până acum. Am explorat oportunități de a îmbunătăți și de a ne adapta mașina pentru caracteristicile acestui circuit stradal.

  „Ba chiar, la Baku există o linie dreaptă foarte lungă care crează anumite dificultăți  când vine vorba de power unit, atât pentru partea de combustie internă cât și pentru elementele hibride. Este relativ ușor să depășești pe acest circuit, parțial datorită DRS-ului, care anul acesta are un efect chiar mai puternic decât în anii trecuți.

  „Suprafața este foarte netedă aici, ceea ce înseamnă că uzura pneurilor este în mare parte mică, dar din cauza faptului că pneurile generează mai puțină energie decât în mod normal, poate fi dificil să le menții la temperatura potrivită.

  „Știm din experiență că sunt șanse mari de Safety Car la Baku și asta este ceva ce trebuie luat în considerare când vine vorba de strategie.

  „Vom aduce și unele upgrade-uri la Baku într-un prim pas al dezvoltării monopostului SF90.”

  Sebastian Vettel se află pe locul patru în clasamentul piloților, la 31 de puncte în spatele liderului, Lewis Hamilton, iar colegul său, tânărul Charles Leclerc este pe locul cinci.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss