GP24 Media

LATEST POSTS

Cursa de la Baku, un moment important pentru Ferrari

Vizualizări: 11900

Șeful echipei Formula 1 Ferrari, Mattia Binotto spune că echipa sa este foarte bine pregătită pentru weekend-ul de la Baku și că această cursă reprezintă un moment important pentru echipa sa în urma dificilului start de sezon din 2019.

Ferrari au dat greș în a le pune probleme celor de la Merceds atât în Australia cât și în China, iar șansa lor la victorie care a apărut în Bahrain a dispărut într-o clipită, odată cu o problemă la power-unit-ul lui Charles Leclerc care controlase cursa până atunci.

Mercedes dețin deja un avantaj de 57 de puncte în clasamentul echipelor cu trei rezultate 1-2 în tot atâtea curse, fapt ce îi pune pe cei de la Ferrari într-o poziție dificilă cu privire la restul sezonului.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Având în vedere ultimele trei curse care în mod clar nu au decurs cum am fi vrut, acest Mare Premiu reprezintă un moment important pentru noi,” spune Binotto.

„Suntem bine pregătiți, am analizat cu mare atenție toate datele pe care le-am strâns până acum. Am explorat oportunități de a îmbunătăți și de a ne adapta mașina pentru caracteristicile acestui circuit stradal.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Ba chiar, la Baku există o linie dreaptă foarte lungă care crează anumite dificultăți  când vine vorba de power unit, atât pentru partea de combustie internă cât și pentru elementele hibride. Este relativ ușor să depășești pe acest circuit, parțial datorită DRS-ului, care anul acesta are un efect chiar mai puternic decât în anii trecuți.

„Suprafața este foarte netedă aici, ceea ce înseamnă că uzura pneurilor este în mare parte mică, dar din cauza faptului că pneurile generează mai puțină energie decât în mod normal, poate fi dificil să le menții la temperatura potrivită.

„Știm din experiență că sunt șanse mari de Safety Car la Baku și asta este ceva ce trebuie luat în considerare când vine vorba de strategie.

„Vom aduce și unele upgrade-uri la Baku într-un prim pas al dezvoltării monopostului SF90.”

Sebastian Vettel se află pe locul patru în clasamentul piloților, la 31 de puncte în spatele liderului, Lewis Hamilton, iar colegul său, tânărul Charles Leclerc este pe locul cinci.

Foto-credit: Scuderia Ferrari

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES