Latest Posts

Cursa de 24 de ore de la Le Mans a fost amânată pentru luna august

Vizualizări: 27154

Pandemia cu noul Coronavirus a început să facă probleme organizatorilor de evenimente și în 2021. După ce alte numeroase evenimente din lumea sportului au fost fie amânate, fie anulate, acum a venit rândul cursei de 24 de ore de la Le Mans să fie amânată.

Pentru al doilea an consecutiv, întrecerea de 24 de ore de la Le Mans nu va avea loc la data stabilită. La fel ca în 2020, decizia celor ACO, compania organizatoare a prestigioasei curse de anduranță din Franța, ține cont de pandemia cu noul Coronavirus, dar și de problemele de călătorie apărute pe fondul interdicțiilor existente în vigoare.

Dacă anul trecut, întrecerea a fost mutată în luna septembrie, pentru ediția din 2021, organizatorii au anunțat noile date ale cursei. Astfel, întrecerea din 2021 de la Le Mans va avea loc în 20-21 august.

“Chiar dacă a fost o decizie foarte greu de luat, a fost opțiunea corectă. Să organizăm pentru al doilea an la rând cursa fără spectatori este ceva inimaginabil. Lucrăm din greu să facem eveniment cât mai sigur pentru toată lumea, cu toate precauțiile de sănătate necesare. Cursa din acest an se anunță a fi un thriller, mai ales că noua clasă, a Hypercarurilor, își va face debutul” a declarat Pierre Fillon, președintele ACO.

Momentan, în afară de cursa de 24 de ore de la Le Mans, calendarul campionatului mondial de anduranță (WEC) a rămas neschimbat. Astfel, noul sezon va debuta pe 4 aprilie, cu întrecerea de opt ore de la Portimao.

Sursa: The Checkered Flag
Photocredit: The Checkered Flag
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

The Checkered Flag

Latest Posts

Don't Miss