More

  Latest Posts

  Cursa de 24 de ore de la Le Mans a fost amânată pentru luna august

  Pandemia cu noul Coronavirus a început să facă probleme organizatorilor de evenimente și în 2021. După ce alte numeroase evenimente din lumea sportului au fost fie amânate, fie anulate, acum a venit rândul cursei de 24 de ore de la Le Mans să fie amânată.

  Pentru al doilea an consecutiv, întrecerea de 24 de ore de la Le Mans nu va avea loc la data stabilită. La fel ca în 2020, decizia celor ACO, compania organizatoare a prestigioasei curse de anduranță din Franța, ține cont de pandemia cu noul Coronavirus, dar și de problemele de călătorie apărute pe fondul interdicțiilor existente în vigoare.

  Dacă anul trecut, întrecerea a fost mutată în luna septembrie, pentru ediția din 2021, organizatorii au anunțat noile date ale cursei. Astfel, întrecerea din 2021 de la Le Mans va avea loc în 20-21 august.

  “Chiar dacă a fost o decizie foarte greu de luat, a fost opțiunea corectă. Să organizăm pentru al doilea an la rând cursa fără spectatori este ceva inimaginabil. Lucrăm din greu să facem eveniment cât mai sigur pentru toată lumea, cu toate precauțiile de sănătate necesare. Cursa din acest an se anunță a fi un thriller, mai ales că noua clasă, a Hypercarurilor, își va face debutul” a declarat Pierre Fillon, președintele ACO.

  Momentan, în afară de cursa de 24 de ore de la Le Mans, calendarul campionatului mondial de anduranță (WEC) a rămas neschimbat. Astfel, noul sezon va debuta pe 4 aprilie, cu întrecerea de opt ore de la Portimao.

  Sursa: The Checkered Flag

  Photocredit: The Checkered Flag


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss