GP24 Media

LATEST POSTS

Cupa României la Karting – Rezumat a lui Leo Borlovan.

Karting
Vizualizări: 16286

Imediat după weekend-ul spectaculos de la Adâncată, am fost invitat de echipa Bortov Racing Team (BRT) să particip la Cupa României la Karting organizata de Federația Romana de Karting la circuitul Speed Park Bacău, bineînțeles la clasa regina și anume KZ.

Karting

A fost o surpriza plăcuta pentru mine și am plecat imediat spre Bacău pentru a începe antrenamentele. Primele ieșiri în pista pot spune că m-au luat puțin prin surprindere. Trecând de la prototip la kartul de 125cc mi s-a părut puțin ciudat însă m-am obișnuit repede. „Alergând” pe pista de la Bacău în timpul antrenamentelor am simțit un sentiment de nostalgie amintindu-mi de cursele și chiar campionatele câștigate acolo de-a lungul anilor mei din karting.

Ziua de sâmbăta a început perfect, reușind cel mai bun timp în antrenamentul cronometrat. Au urmat apoi doua manșe de calificare care urmau să definitiveze grila de start pentru Finala de duminica. În prima manșă de calificare, luând un start mai prost am ajuns pe poziția 2 unde am rămas până la final. În a doua manșă de calificare am reușit să fac una din cele mai animate curse ale mele din ultimul timp deoarece din nou am luat un start mai prost, de aceasta data am ajuns până pe poziția a patra, însă am reușit până la final să depășesc, pe rand, toți piloții și să închei cursa pe locul 1. Ziua de duminica avea să fie una de glorie.

Karting

Plecând din pole position în Finala, am început să pun distanta serioasa fata de locul 2, am reușit să fac best lap cu timpul de 53.6 însă în turul 11 din 18 mi s-a rupt lanțul care face legătură dintre pinionul atașat de motor și pinionul atașat de axa spate care asigura practic tracțiunea kartului, iar astfel am fost nevoit să abandonez din poziția de lider în Finala Cupei României.

Cu toate acestea a fost cu siguranță o experiență de neuitat, mă bucur că am putut trai vechile emoții din karting și că m-am reîntâlnit cu oamenii din kartingul romanesc. Le mulțumesc pe aceasta cale celor care fac posibila activitatea mea: ABAS Timișoara, GP24.ro, ART Racing Services.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

Sursa: Leo Borlovan
Photocredit: ABAS Timisoara
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES