GP24 Media

LATEST POSTS

„Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii

Vizualizări: 15190

A doua etapă a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș s-a desfășurat sâmbătă 04.05.2019 în localitatea Mașloc.

Campionatului de AutoSlalom Timiș a fost conceput ca o acțiune județeană și este organizat în diferite localități ale județului Timiș de către Asociația „Clubul Sportiv DANIELA ZAHARIE”, campionat care se adresează în special amatorilor sportului cu motor.

„Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii

Organizatorii recomandă acest tip de competiție tuturor, cât timp pilotul are peste 18 ani și permis de conducere.

Evenimentele tip AutoSlalom sunt competiții automobilistice care se desfășoară numai pe trasee închise circulației publice, compuse din 2 probe speciale de concurs. Timpii obținuți pe probele speciale se cumulează.

„Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

A doua etapă a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, „Cupa Mașloc” a încântat spectatorii prezenți la fața locului, aliniind la start un număr record de concurenți.

Din totalul de 47 de sportivi înscriși în cele 4 grupe, Pascu Catalin a fost desemnat câștigătorul grupei „Friends” Clasa „Street”. Locul 2 a fost ocupat de Grecea Alin iar pe locul 3 s-au clasat Pascu Marius.

„Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii
Cupa Masloc 2019 – Clasament Friends Street

În clasamentul grupei “Friends”, clasa “Rally”, s-a impus Iancu Remus, urmat de Grecea Alin și Muntean Dan.

„Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii
Cupa Masloc 2019 – Clasament Friends Rally

În clasamentul grupei “Sport Masters Year 2012”, clasa “Street”, echipajul Isac Florin / Rebeleş Florin a fost secondat de Setyar Cristian și Pelici Darco.

„Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii
Cupa Masloc 2019 – Clasament SMY 2012 Street

În clasamentul grupei “Sport Masters Year 2012”, clasa “Rally”, deși cu probleme tehnice, s-a impus Nemeth Peter, urmat de echipajul Isac Florin / Rebeleş Florin.

„Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii
Cupa Masloc 2019 – Clasament SMY 2012 Rally

Deoarece, printre mașinile înscrise, s-au aflat 9 marca BMW, 8 marca VW, 6 Opel și 5 marca Mitsubishi, organizatorii au oferit premii și pentru aceste clase.

„Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii „Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii „Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii „Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii

La final, au fost premiate și cele 6 echipe înscrise. Locul 1 a fost adjudecat de echipa „Renault Rally Team“. Pe locul 2 s-au clasat sportivii echipei „Run4Fun Rally Team” iar locul 3 a fost câștigat de echipa „Lucas Rally Team”.

„Cupa Periam” la AutoSlalom si-a desemnat câștigătorii
Cupa Masloc 2019 – Clasament Echipe

 

 

Următoarele etape vor avea loc după următorul calendar: Variaș (iunie), Lovrin (iulie), Timișoara (august) și Giroc (octombrie).

Organizatorii precizeaza faptul ca odata cu următoare etapa, Cupa Variaș vin cu o noutate atât pentru concurenți cat si pentru public, un traseu special amenajat cu startul si finișul în puncte diferite.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a echipei „Sport Masters Year 2012”
https://www.facebook.com/smy2012

  • Sursa: Sport Masters Year 2012 / Clubul Sportiv DANIELA ZAHARIE
  • Photocredit: Sabin Cercel Photography
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES