Latest Posts

„Cupa Periam 2022” rezumat și rezultate – Campionatul de AutoSlalom Timiș

Vizualizări: 31948

Prima etapă a Campionatul de AutoSlalom Timiș 2022, evenimentul automobilistic „Cupa Periam 2022” a avut loc pe 26 Martie 2022, în centrul comunei Periam din județul Timiș, unde sportivii au concurat pentru cel mai bun timp pe traseul din localitate.

Organizatorii, Clubul Sportiv Zaharie, alături de echipa Sport Masters Year 2012 și Primăria Periam, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) au dus la bun sfârșit această etapă, deja cu tradiție, a Campionatul de AutoSlalom Timiș.

Bucuria revederii după pauza competițională s-a simțit din plin, deoarece, după încheierea înscrierilor pentru acest eveniment, s-au adunat la start, un număr de 54 de mașini.

Periam

„A fost o plăcere să văd un nou record de participare într-o etapă a Campionatului de AutoSlalom Timiș. Ceea ce în 2017 a fost doar o idee a ajuns acum să alinieze la start 54 de echipaje din 6 județe. Beneficiem în continuare de experiența și entuziasmul echipei Sport Masters Year 2012 și suntem pe un trend ascendent. Pentru mine rămâne un motiv de satisfacție faptul că nici de data aceasta nu a fost nevoie de intervenția echipajelor SAJ, ISU, SVSU”.

„Felicit concurenții pentru evoluția spectaculoasă la „Cupa Periam 2022” și mulțumesc pentru sprijin: Primăria Periam, ISU „Banat” Timiș, SAJ Timiș, SVSU Periam, IJJ Timiș, IPJ Timiș, Cofetăria „La Naomi”, Aromaterre, Glittero, MCraft, Colegiul de arbitrii Timiș, Colegiul de arbitrii Arad, Sport Masters Year 2012. Următoare etapă este programată în 7 mai.” a declarat Alin Zaharie, Președintele  Asociației „Clubul Sportiv ZAHARIE”.

Această primă etapă din campionat s-a bucurat de un număr impresionant de concurenți. Cei 54 de înscriși au fost împărțite în 3 clase.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Periam

Rezultatele sunt următoarele:
La Clasa 1, Lupulescu Adrian a reușit să obțină cel mai bun timp, urcând pe prima treaptă a podiumului, urmat de Secan Mircea și de Tudoreanu Raul.

„Mi-a plăcut foarte mult această etapă. A fost o reîncercare de a lua parte în acest campionat, deoarece edițiile trecute am participat însă având mereu probleme tehnice. Am fost mulțumit de mașina și mi-a plăcut bătălia strânsă. Nu mă așteptam să fiu pe podium, pe locul 1, dar acesta este mereu planul, să mă clasez cât mai bine. Apreciez organizarea evenimentului „Cupa Periam 2022” și publicul numeros, prezent la etapă. Ne-am bucurat de vremea buna și a fost o etapa superbă! Felicitări organizatorilor și tuturor participanților!” ne-a declarat Lupulescu Adrian, câștigătorul Clasei 1.

Popa Claudiu se impune la Clasa 2, stabilind totodată și cel mai bun timp al concursului, fiind urmat de Resiga Emanuel și de Iștoc Cătălin, care încheie podiumul celei mai disputate clase.

Periam

„Participarea mea la „Cupa Periam 2022” a fost extrem de motivată. Cu o săptămână înainte, am participat la o altă competiție, tot în județul Timiș, unde am fost pus la încercare, de alți concurenți, lucru care m-a motivat sa ma pregătesc mult mai bine. Mă bucur de rezultatul obținut la „Cupa Periam 2022”, atât în clasamentul Open cât și la Clasa 2. A fost o mare surpriză, să pot demonstra faptul ca se poate câștiga și cu o mașina din anul 1986. Evenimentul a fost pe placul meu și vreau sa adresez felicitări organizatorilor și tuturor concurenților.

Vreau să punctez și faptul că, de multă vreme, nu a mai fost o competiție județeană, care să alinieze la start, un număr așa de mare de concurenți. Abia aștept următoarele etape și mă bucur că fac parte din echipa Team Giroc. Membrii echipei au avut de asemenea performanțe notabile, reușind împreună să avem o participare bună. Ne pregătim intens pentru următoarele etape și vom fi, cu siguranța, la start. A fost o Sâmbăta extraordinara, vremea ținând cu noi. A fost o atmosferă de care ne era dor. A fost superb, într-un singur cuvânt!” ne-a declarat Popa Claudiu, câștigătorul Clasei 2.

La Clasa 3, s-a impus Florescu Tiberiu, urmat de Stepan Darius și de Isac Florin.

Periam

„Locul 1 la Clasa 3 dar urmat la doar o secundă diferență de colegul de echipa și prietenul meu Darius Stepan, nu poate decât să mă bucure. Deși când am văzut numărul de concurenți foarte mare, printre ei fiind și piloți experimentați cu mașini pregătite în adevăratul sens al cuvântului, ne-am propus realist un loc 4 sau 5 la clasă iată că și de aceasta data am reușit sa prindem amândoi podium. Doresc să mulțumesc tuturor persoanelor care au fost implicate în organizare și au făcut ca lucrurile să se întâmple în maximă siguranță, atât pentru publicul numeros dar și pentru noi, sportivii”, ne-a declarat Florescu Tiberiu, câștigătorul Clasei 3.

Totodată, „Cupa Periam 2022” a atras numeroase prezențe feminine, atât în rolul de pilot cât și de copilot. La Clasa Feminin Barbu Ligia a reușit să obțină cel mai bun timp, urcând pe prima treaptă a podiumului, fiind urmată de Danciu Elena și Pascu Florina.

„Deși de acasă am pornit setată că voi fi navigator al soțului meu, m-am trezit sâmbătă dimineața pe lista de start, ca pilot, ceea ce mi-a creat emoții destul de puternice, cel puțin în prima manșă a concursului. Manșa a doua, însă, a scos la iveală cunoștințele pe care le-am acumulat până acum în competiții, făcând ca rezultatul să mă plaseze pe primul loc la grupa Femina și pe locul 15 la Clasa 2.

Periam

Mi-a făcut o mare placere să reîntâlnesc aici prieteni de la competițiile la care am mai participat, dar și să cunosc noi concurenți, majoritatea cu experiențe frumoase în motorsport. Felicit toți concurenții care au participat, în special pe doamnele care își fac curajul să își testeze abilitățile la volan într-un astfel de cadru;  nu în ultimul rând, felicit și mulțumesc organizatorilor pentru această frumoasă competiție- cu siguranță vom reveni aici ori de câte ori va fi posibil!” ne-a declarat Barbu Ligia, câștigătoarea Clasei Feminin.

Un alt moment apreciat atât de către participanți cât și de către public, a fost la finalul competiției, când pe traseu, unii concurenți și-au demonstrat abilitățile, într-un Show de Drift.

Mai multe detalii despre evenimente puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012 https://www.facebook.com/pg/smy2012/ și de pe pagina Clubului Sportiv Zaharie https://www.facebook.com/ClubulSportivZaharie/

Periam

Organizator:
Asociația „Clubul Sportiv ZAHARIE”
Președinte Alin Zaharie

Parteneri: MCraft, KIN-G by Dana Lupeasca, Clean A-Z, Aromaterre, KiddoStore, Glittero, Naomi, Radio Timișoara, Orașul Timișoara – știri locale și evenimente pentru timișoreni

Parteneri media: GP24.ro

Sursa: Comunicat - Sport Masters Year 2012
Photocredit: Clubul Sportiv Zaharie / MCraft / Sabin Cercel / Denisa Chirilă
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Sport Masters Year 2012

Latest Posts

Don't Miss