GP24 Media

LATEST POSTS

„Cupa Periam 2022” gata de start

Periam
Vizualizări: 21472

Campionatul de AutoSlalom Timiș 2022 debutează în luna Martie, cu evenimentul „Cupa Periam 2022”.

Comuna Periam din județul Timiș va fi gazda etapei inaugurale a Campionatul de AutoSlalom Timiș 2022.

Primul eveniment automobilistic din acest an, organizat de către Asociația ‘Clubul Sportiv Zaharie’ alături de echipa „Sport Masters Year 2012”, dedicat în special amatorilor sportului cu motor, se va desfășura în conformitate cu Regulamentul competiției, Codul Sportiv Internațional, regulamentele cadru și calendarul competițional.

Odată cu venirea primăverii, Campionatul de AutoSlalom Timiș 2022 revine pe scena motorsportului, Cupa Periam 2022urmând să se desfășoare Sâmbătă, 26 Martie 2022, cu startul programat la ora 10:01.

Periam

Programul de desfășurare al competiției este următorul:

 • 26 Martie 2022 – termenul limită de prezentare a echipajelor. Comuna Periam, str. Mureșului va fi anunțat după închiderea înscrierilor.
 • 26 Martie 2022 ora 9:00 – 9:30 – verificări administrative
 • 26 Martie 2022 – verificări tehnice efectuate în regim de control orar
 • 26 Martie 2022 ora 9:30 – ședința tehnică
 • 26 Martie 2022 ora 10:01 – primul start PS1
 • 26 Martie 2022 ora 16:30 – festivitatea de premiere
 • 26 Martie 2022 traficul public va fi restricționat între orele 8:00 şi 17:00 conform planului de securitate.

Asociația „Clubul Sportiv Zaharie” alături de sportivii echipei „Sport Masters Year 2012” s-au pregătit intens pentru noul an competițional iar așteptarea se apropie de final pentru piloți, copiloți, arbitri, oficiali și, nu în ultimul rând, pasionați de motorsport. Organizatorii au pregătit multe noutăți pentru concursul de la sfârșitul lunii Martie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Periam

Pe lângă îmbunătățirile aduse formatului competițional, organizatorii își doresc o facilitare a accesului sportivilor amatori la competiții automobilistice, promovarea sportului și îmbunătățirea siguranței rutiere. De asemenea, odată cu anul 2022, organizatorii țin să prezinte noii colaboratori care s-au alăturat proiectelor aflate în desfășurare:  

 • Glittero Glittero este un concept complet nou în Romania menit să ofere produse de înaltă calitate, cu un accent pe inovare. Comercializează o linie completă de produse cosmetice: gene false, extensii de gene, geluri de unghii, oje semi permanente profesionale pentru unghii, inclusiv tratamente, produse Spa, instrumente, produse de dezinfectare, sterilizare și igienă, aparatură pentru manichiură, cosmetică, coafor. Produsele Glittero sunt create cu pasiune și devotament, ridicând la superlativ conceptul de calitate.
 • Cofetăria si Restaurantul La Naomi Cofetăria La Naomi este denumita si Regina prăjiturilor, si va invita sa-i treceți pragul pentru a va înfrupta din magia prăjiturilor sale delicioase. Restaurantul Naomi vă oferă, totodată: preparate cu specific italian şi tradițional; grădină de vară; livrări la domiciliu si evenimente reușite.
 • Aromaterre – s-a născut din pasiunea sunt plantele aromatice si este un magazin de produse din plante aromatice, dedicat produselor de îngrijire, realizate numai din ingrediente naturale, hipo-alergenice: de la geluri de duș, creme și unt de corp, precum și produse pentru ten.

De asemenea, pentru a întării colaborările durabile și strategice, parteneriatele anilor trecuți, continuă și în acest an. Asociația ‘’Clubul Sportiv Zaharie” ține să mulțumească sponsorilor pentru o colaborare excelenta din trecut și pentru încrederea acordată, pe termen lung. Alături de noii parteneri, Campionatul de AutoSlalom Timiș 2022 va fi susținut, în continuare de către:

 • KIN-G by Dana Lupeasca – compania participantei la sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care duce fabricarea prăjiturilor și a produselor de patiserie la nivel de artă
 • Clean A-Z – companie care oferă servicii profesionale de curățare, spălare și igienizare pentru covoare, mochete și tapițerii auto.

Periam

Mai multe detalii despre eveniment puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012 https://www.facebook.com/pg/smy2012/ și de pe pagina Clubului Sportiv Zaharie https://www.facebook.com/ClubulSportivZaharie/

Organizator:
Asociația „Clubul Sportiv ZAHARIE”
Președinte Alin Zaharie

 • Parteneri: MCraft, KIN-G by Dana Lupeasca, Clean A-Z, Aromaterre, KiddoStore, Glittero, Naomi, Radio Timișoara, Orașul Timișoara – știri locale și evenimente pentru timișoreni.
 • Parteneri Media: GP24.ro
 • Mai multe știri despre Campionatul de AutoSlalom Timiș pot fi găsite AICI.
Sursa: Comunicat Sport Masters Year 2012
Photocredit: Clubul Sportiv Zaharie
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES