Latest Posts

„Cupa Lugoj 2022” gata de start.

Vizualizări: 36117

Evenimentul automobilistic „Cupa Lugoj 2022” – ceea de-a 3-a etapă a Campionatul de AutoSlalom Timiș 2022, își așteaptă concurenții pe 22 Octombrie 2022, la Lugoj.

Cupa, Lugoj

Cu startul programat la ora 10:01, în zona pieței de pe Strada Islazul Mic din Lugoj – județul Timiș sportivii vor concura pentru cel mai bun timp pe traseul din localitate.După încheierea perioadei de înscrieri, peste 35 de concurenți urmează să se alinieze la start.

Accesul fanilor în jurul traseului va fi gratuit, iar aceștia vor avea ocazia să vadă în acțiune modele spectaculoase pilotate atât de către sportivi experimentați cât și amatori – evenimentul fiind în special dedicat celor care își doresc să facă primii pași în sportul cu motor.

De asemenea, la start vor fi prezente, pentru o demonstrație, atât Kart-uri cât și autoturisme cu tracțiune spate, special pregătite pentru Drift de către echipa Periam Rally Team.

Cupa, Lugoj

Promotorii evenimentului, Asociația „Clubul Sportiv Zaharie” alături de sportivii echipei „Sport Masters Year 2012” au pregătit un traseu interesant care își propune să ofere un cadru organizat și sigur, în care cei pasionați de condusul sportiv să își poată exersa și dezvolta abilitățile.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Programul de desfășurare al competiției este următorul:

  • 22 Octombrie 2022 ora 9:00 – 9:30 – verificări administrative și tehnice efectuate în regim de control orar
  • 22 Octombrie 2022 ora 9:30 – ședința tehnică
  • 22 Octombrie 2022 ora 10:01 – primul start PS1
  • 22 Octombrie 2022 ora 16:30 – festivitatea de premiere

Mai multe detalii despre eveniment puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012 https://www.facebook.com/pg/smy2012/ și de pe pagina Clubului Sportiv Zaharie https://www.facebook.com/ClubulSportivZaharie/

Cupa, Lugoj

Organizator:
Asociația „Clubul Sportiv ZAHARIE”
Președinte Alin Zaharie

Parteneri: MCraft, GUSTOSA, Aromaterre, KiddoStore, Glittero, Catering Octavian

Parteneri Media: GP24 Media, Radio Romania Timișoara

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Asociația “Clubul Sportiv ZAHARIE”
Photocredit: Sport Masters Year 2012
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Asociația “Clubul Sportiv ZAHARIE”

Latest Posts

Don't Miss