GP24 Media

LATEST POSTS

„Cupa Lugoj 2022” gata de start.

Cupa, Lugoj
Vizualizări: 30521

Evenimentul automobilistic „Cupa Lugoj 2022” – ceea de-a 3-a etapă a Campionatul de AutoSlalom Timiș 2022, își așteaptă concurenții pe 22 Octombrie 2022, la Lugoj.

Cupa, Lugoj

Cu startul programat la ora 10:01, în zona pieței de pe Strada Islazul Mic din Lugoj – județul Timiș sportivii vor concura pentru cel mai bun timp pe traseul din localitate.După încheierea perioadei de înscrieri, peste 35 de concurenți urmează să se alinieze la start.

Accesul fanilor în jurul traseului va fi gratuit, iar aceștia vor avea ocazia să vadă în acțiune modele spectaculoase pilotate atât de către sportivi experimentați cât și amatori – evenimentul fiind în special dedicat celor care își doresc să facă primii pași în sportul cu motor.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

De asemenea, la start vor fi prezente, pentru o demonstrație, atât Kart-uri cât și autoturisme cu tracțiune spate, special pregătite pentru Drift de către echipa Periam Rally Team.

Cupa, Lugoj

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Promotorii evenimentului, Asociația „Clubul Sportiv Zaharie” alături de sportivii echipei „Sport Masters Year 2012” au pregătit un traseu interesant care își propune să ofere un cadru organizat și sigur, în care cei pasionați de condusul sportiv să își poată exersa și dezvolta abilitățile.

Programul de desfășurare al competiției este următorul:

  • 22 Octombrie 2022 ora 9:00 – 9:30 – verificări administrative și tehnice efectuate în regim de control orar
  • 22 Octombrie 2022 ora 9:30 – ședința tehnică
  • 22 Octombrie 2022 ora 10:01 – primul start PS1
  • 22 Octombrie 2022 ora 16:30 – festivitatea de premiere

Mai multe detalii despre eveniment puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012 https://www.facebook.com/pg/smy2012/ și de pe pagina Clubului Sportiv Zaharie https://www.facebook.com/ClubulSportivZaharie/

Cupa, Lugoj

Organizator:
Asociația „Clubul Sportiv ZAHARIE”
Președinte Alin Zaharie

Parteneri: MCraft, GUSTOSA, Aromaterre, KiddoStore, Glittero, Catering Octavian

Parteneri Media: GP24 Media, Radio Romania Timișoara

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Asociația “Clubul Sportiv ZAHARIE”
Photocredit: Sport Masters Year 2012
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES