Latest Posts

Cupa Dacia @ FRAS Gala Campionilor 2018

Vizualizări: 27931

După un sezon intens, cu 4 raliuri pe asfalt, 3 pe macadam și 19 echipaje la start, Cupa DACIA a ajuns la final odată cu Gala Campionilor 2018. I-am premiat în această seară pe ocupanții podiumurilor general și debutanți, am oferit Trofeul Logan și ne-am bucurat de rezultatele pasiunii noastre pentru motorsport alături de cei dragi. Le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și încurajat!

Mulțumim sponsorilor și partenerilor RCI Leasing, Oreca, Pilot, Hankook, Viarom, Mival Class și Radio România Actualități.

Urmează o scurtă vacanță de iarnă, apoi revenit cu forțe proaspete în 2019, pentru cea de-a 13-a ediție în care vom continu să transformăm în realitate sloganul “Start în motorsport. Aleargă românește!”

Sursa: Cupa Dacia FB

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss