More

  Latest Posts

  Cupa CTPark – Etapa a patra CN Super Slalom – CN Îndemânare Auto.

  Vizualizări: 16270

  Cupa CTPark by GtAutoClub sub egida Federația Romana de Automobilism Sportiv, în colaborare cu gazda evenimentului CTPark și cu sprijinul sponsorilor „Angelli”, „Victron Energy”, „Eco Alternativ”, „Repsol”, „Metabond”, „Tgee”, „Omega Motorsport”, „Vianor” și „Evos Team” și al IGSU, organizează în acest weekend, a patra runda din cadrul Campionatului National De Super Slalom și al Campionatului National de Îndemânare Auto.

  Locația CTPark, situata pe Autostrada București-Pitești, în zona km.23, a găzduit în sezonul 2020 chiar doua runde, perimetrul desfășurării competițiilor fiind unul propice amenajării traseelor balizate, traficul local nefiind afectat deloc.

  CTPark

  Aceste doua campionate, se adresează tuturor categoriilor de vârstă (de la copii de peste 8 ani, până la seniori de peste 65 de ani), materialul de concurs putând fi adesea nepretențios. Cu toate acestea, aici sunt premise automobile electrice, mașini de strada și nu în ultimul rand bolizi de competiție.

  CTPark

  Campionatele sunt structurate pe clase și grupe, astfel încât să reflecte o oarecare egalitate legata de materialul de concurs, doar îndemânarea și talentul piloților, făcând diferență la final.

  CTPark

  După cum se anunță în buletinele meteorologice, vremea în zona v-a fi una foarte buna, daca nu chiar încinsă, bătăliile intre piloți urmând să se dea la secunda, mai ales că deja au trecut trei etape, iar campionatele se apropie de jumătatea sezonului.

  CTPark

  Sâmbăta 10 iulie intre orele 14-20,se vor desfășură antrenamentele, iar duminica de la ora 10.30, ultimele 2 antrenamente și manșele de concurs. Evenimentul (ziua de duminica) v-a fi transmis online, pe site-ul Federației Romane de Automobilism Sportiv și GtAutoClub și v-a fi comentat de carismaticul și neobositul Ștef Raita.

  CTPark

  De amintit și partenerii media ai celor doua campionate: „Kiss FM”, „Autoexpert”, „Autostiri.ro”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

  Sursa: Marius-Ilie Boboaca
  Photocredit: Marius-Ilie Boboaca
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Marius-Ilie Boboaca

  Latest Posts

  Don't Miss