More

  Latest Posts

  Cupa CTPark – Etapa a patra CN Super Slalom – CN Îndemânare Auto.

  Cupa CTPark by GtAutoClub sub egida Federația Romana de Automobilism Sportiv, în colaborare cu gazda evenimentului CTPark și cu sprijinul sponsorilor „Angelli”, „Victron Energy”, „Eco Alternativ”, „Repsol”, „Metabond”, „Tgee”, „Omega Motorsport”, „Vianor” și „Evos Team” și al IGSU, organizează în acest weekend, a patra runda din cadrul Campionatului National De Super Slalom și al Campionatului National de Îndemânare Auto.

  Locația CTPark, situata pe Autostrada București-Pitești, în zona km.23, a găzduit în sezonul 2020 chiar doua runde, perimetrul desfășurării competițiilor fiind unul propice amenajării traseelor balizate, traficul local nefiind afectat deloc.

  CTPark

  Aceste doua campionate, se adresează tuturor categoriilor de vârstă (de la copii de peste 8 ani, până la seniori de peste 65 de ani), materialul de concurs putând fi adesea nepretențios. Cu toate acestea, aici sunt premise automobile electrice, mașini de strada și nu în ultimul rand bolizi de competiție.

  CTPark

  Campionatele sunt structurate pe clase și grupe, astfel încât să reflecte o oarecare egalitate legata de materialul de concurs, doar îndemânarea și talentul piloților, făcând diferență la final.

  CTPark

  După cum se anunță în buletinele meteorologice, vremea în zona v-a fi una foarte buna, daca nu chiar încinsă, bătăliile intre piloți urmând să se dea la secunda, mai ales că deja au trecut trei etape, iar campionatele se apropie de jumătatea sezonului.

  CTPark

  Sâmbăta 10 iulie intre orele 14-20,se vor desfășură antrenamentele, iar duminica de la ora 10.30, ultimele 2 antrenamente și manșele de concurs. Evenimentul (ziua de duminica) v-a fi transmis online, pe site-ul Federației Romane de Automobilism Sportiv și GtAutoClub și v-a fi comentat de carismaticul și neobositul Ștef Raita.

  CTPark

  De amintit și partenerii media ai celor doua campionate: „Kiss FM”, „Autoexpert”, „Autostiri.ro”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

  Sursa: Marius-Ilie Boboaca

  Photocredit: Marius-Ilie Boboaca


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss