GP24 Media

LATEST POSTS

Cupa Bulzești, etapa din Campionatului de Slalom Auto ACR aduce 89 de concurenți la start.

Slalom Auto
Vizualizări: 26389

Prima etapa din Campionatul de Slalom Auto (ACR Dolj) vă avea loc în data de 4 aprilie la Bulzești. Un număr de 89 de concurenți s-au înscris pentru prima etapa din actualul sezon și care vă avea în jur de 6, 7 etape. Fiind deja etapa și în trecut în campionat, etapa de la Bulzești vă găzduii doua etape, alte doua la Verbita, urmând să se desfășoare și la Straja altele doua.

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/03/inscriericupa-bulzest12021.pdf”]

Renumitul traseul de la Bucovăț a rămas sub rezerva, tronsonul pe care se desfășură Bucovăț Hillclimb Challenge se afla în plina modernizare, organizatorii sperând să poată organiza cel puțin o etapa la Bucovăț.

Slalom Auto

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Concurenții vor avea de parcurs 4 urcări pe traseul în lungime de 2 km, având o manșă de recunoașteri, o manșă de antrenament, urmând că apoi să parcurgă cele doua urcări care contează că și manșe de concurs.

Întregul program al etapei, lista de înscrieri, harta a traseului, dar și alte informații puteți găsii pe pagina de Facebook a acestui campionat -> Campionatul de Slalom Auto ACR.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mai multe știri despre Campionatului de Autoslalom – ACR găsiți AICI.

S

Sursa: Fanrally
Photocredit: Campionatul de Slalom Auto ACR
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES