Latest Posts

Cupa Bulzești, etapa din Campionatului de Slalom Auto ACR aduce 89 de concurenți la start.

Vizualizări: 27287

Prima etapa din Campionatul de Slalom Auto (ACR Dolj) vă avea loc în data de 4 aprilie la Bulzești. Un număr de 89 de concurenți s-au înscris pentru prima etapa din actualul sezon și care vă avea în jur de 6, 7 etape. Fiind deja etapa și în trecut în campionat, etapa de la Bulzești vă găzduii doua etape, alte doua la Verbita, urmând să se desfășoare și la Straja altele doua.

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/03/inscriericupa-bulzest12021.pdf”]

Renumitul traseul de la Bucovăț a rămas sub rezerva, tronsonul pe care se desfășură Bucovăț Hillclimb Challenge se afla în plina modernizare, organizatorii sperând să poată organiza cel puțin o etapa la Bucovăț.

Slalom Auto

Concurenții vor avea de parcurs 4 urcări pe traseul în lungime de 2 km, având o manșă de recunoașteri, o manșă de antrenament, urmând că apoi să parcurgă cele doua urcări care contează că și manșe de concurs.

Întregul program al etapei, lista de înscrieri, harta a traseului, dar și alte informații puteți găsii pe pagina de Facebook a acestui campionat -> Campionatul de Slalom Auto ACR.

Mai multe știri despre Campionatului de Autoslalom – ACR găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

S

Sursa: Fanrally
Photocredit: Campionatul de Slalom Auto ACR
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Fanrally

Latest Posts

Don't Miss