Cum o glumă inofensivă i-a ajutat pe Denny Hamlin și Michael Jordan să își creeze propria echipă- NASCAR

0
341

La începutul acestei săptămâni, Denny Hamlin, Bubba Wallace și Michael Jordan au zdruncinat comunitatea NASCAR . Hamlin și Jordan au anunțat că înființează o nouă echipă NASCAR cu Wallace la volan. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că anunțul a fost posibil datorită unei glume făcute de Hamlin.

Pilotul cu numărul # 11 a mărturisit că spunea în glumă că ar deține o echipă Cup Series cu Michael Jordan. A spus râzând: „Se pare că suntem proprietari împreună, ha, ha. Felicitări. Știri false, dar dacă doriți să le faceți știri adevărate, anunțați-mă .”

În curând, un lucru a dus la altul, iar o nouă echipă NASCAR va apărea pe grilă în 2021, cu Bubba Wallace pilot.

2020 08 23T225600Z 1913306945 NOCID RTRMADP 3 NASCAR DRYDENE 311 800x533 1

Potrivit lui Jordan, întreaga operațiune a avut loc în 10 zile și a funcționat perfect pentru Wallace. Actualul pilot al lui Richard Petty a fost de fapt în căutarea unui loc în 2021 după despărțirea de echipă.

Ce mai este de știut despre formația Denny Hamlin-Michael Jordan?

Ei bine, deocamdată se cunosc numai detaliile superficiale, cum ar fi numele pilotului și proprietarii. Cu toate acestea, elemente precum numărul mașinii, sponsorii, producătorul și numele echipei au fost ținute sub secret.

Unii sugerează că formația ar putea face echipă cu Toyota și Joe Gibbs Racing. Hamlin a mărturisit că a fost surprins de reacția lui Jordan, mai ales că Michael Jordan i-a spus lui Dale Earnhardt Jr că nu intenționează să devină proprietarul echipei.

Cu toate acestea, atunci când Denny Hamlin a făcut gluma respectivă, Jordan a simțit că este momentul potrivit să se implice.

La rândul său, Hamlin este încrezător că experiența fi utilă pentru a ajuta echipa să urce în clasament.

„În primul rând sunt un fan al sportului ”, a conchis Jordan. „Iubesc sportul, iubesc, iubesc NASCAR. Nu intru în ideea și conceptul că încerc să schimb și să modelez NASCAR, intru cu pasiunea mea și sper oricine cunoaște sau cine susține și susține NASCAR va vedea acest lucru ca pe o oportunitate de a se bucura de sport. ”


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.