GP24 Media

LATEST POSTS

Cum o glumă inofensivă i-a ajutat pe Denny Hamlin și Michael Jordan să își creeze propria echipă- NASCAR

Vizualizări: 9467

La începutul acestei săptămâni, Denny Hamlin, Bubba Wallace și Michael Jordan au zdruncinat comunitatea NASCAR . Hamlin și Jordan au anunțat că înființează o nouă echipă NASCAR cu Wallace la volan. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că anunțul a fost posibil datorită unei glume făcute de Hamlin.

Pilotul cu numărul # 11 a mărturisit că spunea în glumă că ar deține o echipă Cup Series cu Michael Jordan. A spus râzând: „Se pare că suntem proprietari împreună, ha, ha. Felicitări. Știri false, dar dacă doriți să le faceți știri adevărate, anunțați-mă .”

În curând, un lucru a dus la altul, iar o nouă echipă NASCAR va apărea pe grilă în 2021, cu Bubba Wallace pilot.

Cum o glumă inofensivă i-a ajutat pe Denny Hamlin și Michael Jordan să își creeze propria echipă- NASCAR

Potrivit lui Jordan, întreaga operațiune a avut loc în 10 zile și a funcționat perfect pentru Wallace. Actualul pilot al lui Richard Petty a fost de fapt în căutarea unui loc în 2021 după despărțirea de echipă.

Ce mai este de știut despre formația Denny Hamlin-Michael Jordan?

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ei bine, deocamdată se cunosc numai detaliile superficiale, cum ar fi numele pilotului și proprietarii. Cu toate acestea, elemente precum numărul mașinii, sponsorii, producătorul și numele echipei au fost ținute sub secret.

Unii sugerează că formația ar putea face echipă cu Toyota și Joe Gibbs Racing. Hamlin a mărturisit că a fost surprins de reacția lui Jordan, mai ales că Michael Jordan i-a spus lui Dale Earnhardt Jr că nu intenționează să devină proprietarul echipei.

Cu toate acestea, atunci când Denny Hamlin a făcut gluma respectivă, Jordan a simțit că este momentul potrivit să se implice.

La rândul său, Hamlin este încrezător că experiența fi utilă pentru a ajuta echipa să urce în clasament.

„În primul rând sunt un fan al sportului ”, a conchis Jordan. „Iubesc sportul, iubesc, iubesc NASCAR. Nu intru în ideea și conceptul că încerc să schimb și să modelez NASCAR, intru cu pasiunea mea și sper oricine cunoaște sau cine susține și susține NASCAR va vedea acest lucru ca pe o oportunitate de a se bucura de sport. ”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES