Latest Posts

Cum au schimbat drepturile de veto de la Ferrari planurile lui Toto Wolff din Formula 1

Vizualizări: 13046

Zvonurile din cercurile de Formula 1 spun că noile planuri ale lui Toto Wolff sunt (în cazul în care Mercedes vrea să părăsească Formula 1 la sfârșitul sezonului 2020 pentru a rămâne doar ca producător de motoare) să lucreze cu Lawrence Stroll și să continue actuala echipă Mercedes F1, dar sub numele Aston Martin. (Lawrence Stroll pare a fi aproape de a cumpăra 20% din Aston Martin).

Fostul șef de Formula 1, Bernie Ecclestone, a spus că acest lucru s-ar putea întâmpla deoarece Toto Wolff și Lawrence Stroll au fost văzuți foarte des împreună în timpul weekend-urilor de cursă și de asemenea, Mercedes nu a semnat Acordul Concorde din 2021, ceea ce este „foarte ciudat” conform lui Bernie Ecclestone.

Planul inițial al lui Toto Wolf era să-l înlocuiască pe Chase Carey în funcția de șef de Formula 1 și chiar a negociat un contract, dar Scuderia Ferrari a încetat din cauza faptului că Liberty Media a fost de acord cu termenul, că trebuie să aștepți trei ani pentru a lucra în managementul de Formula 1 (dacă ai lucrat anterior pentru o echipă F1).

În același timp, surse de la Red Bull mai spun că Toto Wolff a fost prins cu recenta prelungire a contractului lui Max Verstappen cu Red Bull, deoarece a văzut că pentru Verstappen și Mercedes este practic ca o afacere finalizată pentru 2021.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: XPB Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss