More

  Latest Posts

  Cum au schimbat drepturile de veto de la Ferrari planurile lui Toto Wolff din Formula 1

  Zvonurile din cercurile de Formula 1 spun că noile planuri ale lui Toto Wolff sunt (în cazul în care Mercedes vrea să părăsească Formula 1 la sfârșitul sezonului 2020 pentru a rămâne doar ca producător de motoare) să lucreze cu Lawrence Stroll și să continue actuala echipă Mercedes F1, dar sub numele Aston Martin. (Lawrence Stroll pare a fi aproape de a cumpăra 20% din Aston Martin).

  Fostul șef de Formula 1, Bernie Ecclestone, a spus că acest lucru s-ar putea întâmpla deoarece Toto Wolff și Lawrence Stroll au fost văzuți foarte des împreună în timpul weekend-urilor de cursă și de asemenea, Mercedes nu a semnat Acordul Concorde din 2021, ceea ce este „foarte ciudat” conform lui Bernie Ecclestone.

  Planul inițial al lui Toto Wolf era să-l înlocuiască pe Chase Carey în funcția de șef de Formula 1 și chiar a negociat un contract, dar Scuderia Ferrari a încetat din cauza faptului că Liberty Media a fost de acord cu termenul, că trebuie să aștepți trei ani pentru a lucra în managementul de Formula 1 (dacă ai lucrat anterior pentru o echipă F1).

  În același timp, surse de la Red Bull mai spun că Toto Wolff a fost prins cu recenta prelungire a contractului lui Max Verstappen cu Red Bull, deoarece a văzut că pentru Verstappen și Mercedes este practic ca o afacere finalizată pentru 2021.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: XPB Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss