More

  Latest Posts

  Csongor Szabo revine la Raliul Perla Harghitei alături de Marcus Andreoiu.

  Fiind una dintre cele mai constante prezențe pe scena raliurilor din România, Csongor Szabo concurează în sezonul 2021 al Campionatului Național de Raliuri Betano în duelul mașinilor cu tracțiune față. La bordul unui Ford Fiesta R2T de clasa RC4, pilotul din Sfântu Gheorghe are un program extins pentru acest an competițional, având în plan toate etapele de asfalt și câteva curse pe macadam.

  Csongor Szabo

  La primele două curse din 2021, Csongor Szabo a reușit două podiumuri alături de Rareș Fetean. Dacă la Winter Rally Covasna pilotul s-a clasat pe locul secund în clasamentul mașinilor cu tracțiune, la Tess Rally Brașov o problemă tehnică i-a adus doar bronzul în aceeași categorie.

  În calendarul Campionatului Național de Raliuri Betano urmează o nouă cursă pe asfalt, în județul Harghita. Cu centrul în Odorheiu Secuiesc și cu 12 probe speciale pe drumurile din zona pitorească din centrul țării, Raliul Perla Harghitei se anunță dificil prin prisma complexității traseului de concurs.

  Csongor Szabo

  Pentru Raliul Perla Harghitei, Csongor Szabo are parte de o noutate: în dreapta sa revine bunul prieten Marcus Andreoiu, cei doi formând un echipaj pentru multiple sezoane în trecut. Covăsnenii vor alerga în cadrul clasei RC4 pe același Ford Fiesta R2T cu care Csongor s-a impus în 2019, la ultima prezență pe probele harghitene.

  „Sunt pregătit pentru start și aștept cu entuziasm să concurăm la Harghita, una dintre cursele mele preferate din campionat. Vrem să avem un parcurs bun, constant, și să reușim un nou podium la 2 roți motrice și la clasa RC4, dar lupta va fi una strânsă, cu siguranță. Mă bucur să îl am în dreapta mea, din nou, pe Marcus, și sunt sigur că ne vom înțelege bine și colaborarea va decurge excelent” a spus Csongor înaintea startului în Raliul Perla Harghitei.

  Csongor Szabo

  Echipajul din Sfântu Gheorghe va avea o competiție serioasă la cursa din weekend, iar duelul pentru victorie va fi unul strâns. Acest lucru îi motivează pe cei doi să aibă un ritm bun și să atace de pe primele probe speciale.

  Raliul Perla Harghitei debutează astăzi cu startul festiv din Piața Marton Aron, începând cu ora 20:00. Mâine dimineață sunt programate testele oficiale ale competiției, ca mai apoi startul să aibă loc la ora 15:00. Vineri sunt programate trei probe, în timp ce sâmbătă echipajele se vor duela pe alte nouă speciale, printre care și cea mai dificilă, „Lueta”.

  Partenerii echipajului în sezonul 2021 sunt Ferroli, Instal Dac, Instal Carpatica, Szaboek, Lucifer. Partener media: RallyMax.

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Rares Fetean

  Photocredit: Mihnea Tatu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss