Latest Posts

Crutchlow va rămâne pilot de teste Yamaha în 2022 și 2023

Vizualizări: 23164

Pilotul britanic Cal Crutchlow își va continua colaborarea cu fabrica din Iwata în acest sezon și următorul ca și păilot de teste.

Monster Energy Yamaha MotoGP a confirmat că Cal Crutchlow va rămâne ca pilot de teste Yamaha în 2022 și 2023.

Crutchlow s-a retras din competiția MotoGP cu normă întreagă la sfârșitul anului 2020, dar a semnat cu Yamaha ca pilot de teste în 2021 și a continuat să concureze în mod neașteptat în patru curse – Stiria, Austria, Marea Britanie și Aragon – ca pilot de înlocuire.

În prezent în Sepang pentru Shakedown și testele oficiale, britanicul își va continua munca de testare cu Yamaha cel puțin până la sfârșitul anului 2023. Până în prezent, Yamaha nu a sugerat că îl vom vedea pe pistă în timpul unui weekend de cursă în acest sezon sau următorul.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP

Latest Posts

Don't Miss