More

  Latest Posts

  Crutchlow va rămâne pilot de teste Yamaha în 2022 și 2023

  Pilotul britanic Cal Crutchlow își va continua colaborarea cu fabrica din Iwata în acest sezon și următorul ca și păilot de teste.

  Monster Energy Yamaha MotoGP a confirmat că Cal Crutchlow va rămâne ca pilot de teste Yamaha în 2022 și 2023.

  Crutchlow s-a retras din competiția MotoGP cu normă întreagă la sfârșitul anului 2020, dar a semnat cu Yamaha ca pilot de teste în 2021 și a continuat să concureze în mod neașteptat în patru curse – Stiria, Austria, Marea Britanie și Aragon – ca pilot de înlocuire.

  În prezent în Sepang pentru Shakedown și testele oficiale, britanicul își va continua munca de testare cu Yamaha cel puțin până la sfârșitul anului 2023. Până în prezent, Yamaha nu a sugerat că îl vom vedea pe pistă în timpul unui weekend de cursă în acest sezon sau următorul.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: MotoGP
  Photocredit: MotoGP

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  MotoGP

  Latest Posts

  Don't Miss