Latest Posts

Crutchlow este „mulțumit” de cariera sa în MotoGP, chiar dacă se va termina la finalul lui 2020

Vizualizări: 11252

Cal Crutchlow spune că este „mulțumit” de ceea ce a realizat de când este în MotoGP, chiar dacă nu găsește un loc pentru 2021, după ce a fost părăsit de LCR. Pilotul va pleca de la grupul Honda LCR, la finalul acestui sezon, pentru a-i face loc lui Alex Marquez, care de asemenea, îi lasă locul de la echipa de uzină, lui Pol Espargaro (KTM).

Viitorul britanicului rămâne incert, dar se cunoaște faptul că are un acord cu Aprilia, care va fi valabil, dacă Andrea Iannone nu se va întoarce după cele 18 luni de suspendare primite pentru dopaj.

Crutchlow a ajuns în MotoGP în 2011 cu Tech 3 Yamaha, înainte participând la World Superbikes, iar a apoi, în 2014, a stat cu Ducati. Din 2015, a ajuns la grupul LCR, ca în 2018 să fie pilot al echipei de uzină Honda.

Cal a devenit cel mai de succes pilot britanic din clasa premier, de la Barry Sheene încoace, câștigând 3 curse și având în palmares 16 podiumuri. Deși acesta dorește să mai concureze și în 2021, va fi satisfăcut știind că a dat tot ce a avut, de fiecare dată.

„Trebuie să analizez întreaga situație. Cred că mă aflu într-un loc bun, și în ceea ce privește viața mea. Simt că am dat totul în MotoGP. Am fost la 100% de fiecare dată când m-am urcat pe motocicletă și dacă ar fi să mă opresc acum, aș fi fericit cu tot ce am realizat, pentru că sunt sigur că nu au fost jumătăți de măsură.”

„Nu am luat vreun titlu, dar am făcut tot ce am putut. Sigur că mai vreau să concurez, mă simt competitiv și dacă există vreo opțiune pentru mine, o voi analiza. Dar momentan, nu este.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Nu cred că Aprilia duce lipsă de investitori, consider că se descurcă bine și că proiectul continuă să crească. Au un lider de excepție-Massimo Rivola- și un pilot bun, Aleix Espargaro, se descurcă din ce în ce mai bine, de la an la an. Deci aș considera o oportunitate venită de la ei”, a concluzionat Crutchlow.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss