Latest Posts

Crutchlow: Am nevoie de tot sprijinul Honda ca sa-l ajut pe Marquez

Vizualizări: 9744

Cal Crutchlow spune ca are nevoie de intreg suportul celor de la Honda pentru a lua puncte celor de la Ducati si pentru a-l ajuta pe Marquez in batalia pentru titlu. Marc are un avans de 67 de puncte fata de locul secund, iar Honda conduce si in clasamentul manufacturierilor, pentru o diferenta mai mica, ce-i drept.

Dar Ducati este in crestere de forma, obtinand trei victorii in ultimele 3 epate, Marquez recunoscand ca modelul GP18 este cel mai bun de pe grila. 2 din traseele care urmeaza: Aragon si Phillip Island, ar trebui sa favorizeze mai mult motoarele Honda, iar Crutchlow zice ca ar putea beneficia de tot sprijinul HRC pentru restul sezonului.

“Nu tintesc neaparat victoria. Eu zic ca trebuie sa profitam de avantajele date de situatiile unor circuite, si multe dintre ele se vor da intre Lorenzo, Dovizioso si Marquez. Motocicleta este cum este anul acesta, nu se schimba in fiecare saptamana, dar Honda face o treaba buna, fac tot ce pot pentru mine si apreciez asta. Dar acum chiar trebuie sa muncim. Daca ei vor sa iau puncte celor de la Ducati, iar Marquez n-are o cursa grozava, trebuie sa fim pe cel mai bun echipament posibil.”, a declarat Crutchlow.

Foto – ultimatemotorcycling

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss