More

  Latest Posts

  Crutchlow: Am nevoie de tot sprijinul Honda ca sa-l ajut pe Marquez

  Cal Crutchlow spune ca are nevoie de intreg suportul celor de la Honda pentru a lua puncte celor de la Ducati si pentru a-l ajuta pe Marquez in batalia pentru titlu. Marc are un avans de 67 de puncte fata de locul secund, iar Honda conduce si in clasamentul manufacturierilor, pentru o diferenta mai mica, ce-i drept.

  Dar Ducati este in crestere de forma, obtinand trei victorii in ultimele 3 epate, Marquez recunoscand ca modelul GP18 este cel mai bun de pe grila. 2 din traseele care urmeaza: Aragon si Phillip Island, ar trebui sa favorizeze mai mult motoarele Honda, iar Crutchlow zice ca ar putea beneficia de tot sprijinul HRC pentru restul sezonului.

  “Nu tintesc neaparat victoria. Eu zic ca trebuie sa profitam de avantajele date de situatiile unor circuite, si multe dintre ele se vor da intre Lorenzo, Dovizioso si Marquez. Motocicleta este cum este anul acesta, nu se schimba in fiecare saptamana, dar Honda face o treaba buna, fac tot ce pot pentru mine si apreciez asta. Dar acum chiar trebuie sa muncim. Daca ei vor sa iau puncte celor de la Ducati, iar Marquez n-are o cursa grozava, trebuie sa fim pe cel mai bun echipament posibil.”, a declarat Crutchlow.

  Foto – ultimatemotorcycling


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss