Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Cronica Hard Enduro: Campionatul Regional al României – Piatra Craiului

  La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc Hard Enduro Piatra Craiului prima etapa din Campionatul Regional al României al acestui sezon competițional. Clubul organizator a fost Jitsu Zărnești alături de Motokron Racing Team și Asociația Moto24; cu sprijinul Primăriei Orașului Zărnești și al Direcției Silvice Brașov.

  Au concurat clasele: Pro; Expert; Veterani; Fete și Hobby.

  Cea de a ÎI-a ediție a Hard Enduro Piatra Craiului a fost un neașteptat succes din punct de vedere al numărului de participanți, peste 150 de sportivi fiind prezenți la această competiție. Secretariatul general a fost la pensiunea Popasul Craiului, startul fiind dat în ambele zile din zona Bursa Fierului. Vremea a fost impecabilă, iar traseele din Zărnești cu adevărat spectaculoase, bine marcate și dure.

  Câștigător la clasa PRO a fost Varga Zsolt de la Clubul Go Racing București. Finalul a fost unul cu adevărat dramatic din acest punct de vedere, sportivul care a încheiat pe locul doi, Szakacs Robert (Master Bike Cluj), având doar 3 secunde în plus.

  Cel mai bun Veteran a fost Horumb Cosmin de la clubul Black Riders Sibiu. De la clubul Vectra Zărnești se impune la clasa Experți: Scurtu Lucian și de la Clubul Jitsu Zărnești vine câștigătorul clasei Hobby: Dascălu Adrian Constantin.

  Au luat startul șapte fete, cel mai bun timp fiind de departe cel al sportivii de la Go Racing București: Andrea Gogă.

  Rezultatele finale ale Hard Enduro Piatra Craiului pot fi consultate AICI.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss