Latest Posts

Cronica Hard Enduro: Campionatul Regional al României – Piatra Craiului

Vizualizări: 16960

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc Hard Enduro Piatra Craiului prima etapa din Campionatul Regional al României al acestui sezon competițional. Clubul organizator a fost Jitsu Zărnești alături de Motokron Racing Team și Asociația Moto24; cu sprijinul Primăriei Orașului Zărnești și al Direcției Silvice Brașov.

Au concurat clasele: Pro; Expert; Veterani; Fete și Hobby.

Cronica Hard Enduro: Campionatul Regional al României - Piatra Craiului

Cea de a ÎI-a ediție a Hard Enduro Piatra Craiului a fost un neașteptat succes din punct de vedere al numărului de participanți, peste 150 de sportivi fiind prezenți la această competiție. Secretariatul general a fost la pensiunea Popasul Craiului, startul fiind dat în ambele zile din zona Bursa Fierului. Vremea a fost impecabilă, iar traseele din Zărnești cu adevărat spectaculoase, bine marcate și dure.

Cronica Hard Enduro: Campionatul Regional al României - Piatra Craiului

Câștigător la clasa PRO a fost Varga Zsolt de la Clubul Go Racing București. Finalul a fost unul cu adevărat dramatic din acest punct de vedere, sportivul care a încheiat pe locul doi, Szakacs Robert (Master Bike Cluj), având doar 3 secunde în plus.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cronica Hard Enduro: Campionatul Regional al României - Piatra Craiului

Cel mai bun Veteran a fost Horumb Cosmin de la clubul Black Riders Sibiu. De la clubul Vectra Zărnești se impune la clasa Experți: Scurtu Lucian și de la Clubul Jitsu Zărnești vine câștigătorul clasei Hobby: Dascălu Adrian Constantin.

Au luat startul șapte fete, cel mai bun timp fiind de departe cel al sportivii de la Go Racing București: Andrea Gogă.

Cronica Hard Enduro: Campionatul Regional al României - Piatra Craiului

Rezultatele finale ale Hard Enduro Piatra Craiului pot fi consultate AICI.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss