GP24 Media

LATEST POSTS

Cronica Hard Enduro Alba Iulia – Ampoița, Etapa I din Campionatul Național de Hard Enduro

Vizualizări: 18952

Extrem Motors Orăștie a organizat prima etapa din Campionatul National de Hard Enduro al României 2020. Concursul a avut loc intre 19 și 21 iunie 2020 în localitatea Ampoița din județul Alba. Au concurat clasele Pro, Veteran, Expert, Hobby și Fete.

Marea necunoscută a acestui concurs era vremea, meteorologii anunțând în această perioadă vreme schimbătoare cu ploi și furtuni. Din fericire, concursul a fost de la cap la coada desfășurat pe o vreme impecabilă, sportivii putând în sfârșit să se bucure cu adevărat de revenirea pe motociclete după o lungă și intensă așteptare.

Organizatorii au pus la dispoziția sportivilor măști, dezinfectant și șervețele umede cu alcool. Echipajul medical prezent a făcut un triaj integral al sportivilor, cu măsurarea temperaturii și evaluarea stării generale de sănătate. Accesul în zona de secretariat a fost limitat drastic, astfel încât să se evite formarea de grupuri prea mari de sportivi.

Cronica Hard Enduro Alba Iulia – Ampoița, Etapa I din Campionatul Național de Hard Enduro

Au participat peste 130 de sportivi, cu mult mai mulți decât estimările inițiale. Am consemnat și un record, clasa Fete având la această etapă națională 9 concurente. Merită remarcat aici că locurile 1 și 3 au fost câștigate de surorile Mareș (Alyssa și Celine), în timp ce tatăl lor, Mareș Cosmin a încheiat concursul pe locul 4 la clasa Hobby.

Marele câștigător al acestei ediții a fost multiplul campion național Jozsa Norbert Levente de la clubul Master Bike Cluj. Acesta a fost urmat în clasamentul general al clasei PRO de Rienk Jan Tuinstra de la clubul Jitsu Zărnești (care a concurat în ultima zi accidentat), și Kovacs Ervin Zsolt (Master Bike Cluj).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cronica Hard Enduro Alba Iulia – Ampoița, Etapa I din Campionatul Național de Hard Enduro

Cel mai bun Veteran a fost Constantin Roth (Top Cross TCS Otopeni). Locul doi a fost obținut de Găzdac Claudiu Petrică (Master Bike Cluj), bronzul revenind lui Maclarty Murdo Fergus (Extrem Motors Orăștie). Cel mai bun Expert este Siklodi Zalan de la Enduro Club Bistrița. Acesta a fost urmat pe podium de Horvat Szilard (Jitsu Zărnești), și Ursu Ștefan (Master Bike Cluj).

La clasa Hobby am avut o premieră pe prima poziție, Vinersar Cristian Vasile de la Clubul Black Riders Sibiu, concurând pentru prima dată în Campionatul Național. Locul doi a fost adjudecat de Petru Șimian (Free Bike Team Rm. Vâlcea), pe trei încheind Sulea Cezar Nicolae (Go Racing București).

Cronica Hard Enduro Alba Iulia – Ampoița, Etapa I din Campionatul Național de Hard Enduro

Mares Alyssa Măria se impune la clasa Fete din partea clubului Haita Deva, sora și coechipiera ei Celine terminând pe locul trei. Pe doi urcă Codrean Voinea Geanina de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

Rezultatele complete ale CNIR Hard Enduro Etapa I pot fi consultate aici. A existat o singură contestație la clasa Expert, iar această contestație a fost soluționată favorabil. Rugăm sportivii să aibă în vedere și la viitoarele concursuri că rezultatele provizorii pot fi consultate pe site-ul nostru la finalul zilei de concurs, eventualele contestații putând fi depuse la secretariat inclusiv în ziua următoare până la ora 08:30. Toate acestea pentru a se evita aglomerația din zona tradițională de afișare a rezultatelor și astfel respectarea obligativității distanțării fizice din această perioadă.

Cronica Hard Enduro Alba Iulia – Ampoița, Etapa I din Campionatul Național de Hard Enduro

Următoarea etapă din Campionatul Național de Hard Enduro este Ditrocks, concursul urmând să aibă loc la Ditrău între 10 și 12 iulie 2020.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES