GP24 Media

LATEST POSTS

Cronica Ditrocks Hard Enduro 2020

Vizualizări: 23724

Campionatul National de Hard Enduro al României a avut programata la sfârșitul săptămânii trecute cea de a ÎI-a etapa la Ditrău, în județul Harghita. Ditrocks Hard Enduro s-a desfășurat intre 10 și 12 Iulie 2020 în organizarea clubul Ditriders Ditrău.

Au concurat clasele: PRO, Experți, Hobby, Veterani și Fete.

Cronica Ditrocks Hard Enduro 2020

Puțîn peste 100 de concurenți au luat startul în cea de a III-a ediție a Ditrocks, în ceea ce a fost, putem spune, o cursă perfectă în care programul a fost respectat la minut. A fost o cursă cu adevărat „hard”, dar una foarte cu trasee foarte bine marcate, o cursă despre care piloții care au participat au avut doar cuvinte de laudă, motiv pentru care felicităm organizatorii!

Câștigătorul Ditrocks Hard Enduro 2020 este David Cyprian din Cehia cu un timp de 3 ore, 38 de minute și 48 de secunde. Acesta a fost urmat de Jozsa Norbert Levente și de Kovacs Ervin Zsolt (Campionul Național en-titre de Hard Enduro), de la clubul Master Bike Cluj.

La Veterani se impune tatăl câștigătorului de la PRO, Cyprian Zdenek, urmat de Cosmin Horum (Black Riders Sibiu), și Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni). Cel mai bun Expert este Siklodi Zalan de la Enduro Club Bistrița. Pe locul doi termină Ursu Ștefan (Master Bike Cluj), urmat de Horvat Szilard (Jitsu Zărnești).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cronica Ditrocks Hard Enduro 2020

Podiumul clasei Hobby a fost: locul 1: Costin Claudiu Andrei (Master Bike Cluj), locul 2: Miron Bogdan Cristian (Go Racing București), și locul 3: Gabriel Grigoraș (Top Cross TCS Otopeni).

La Fete pe primul loc este Mareș Alyssa Măria de la clubul Haita Deva, urmată de Andrea Gogă (Go Racing București), și Joanna Paluch din Polonia.

Rezultatele complete ale CNIR Hard Enduro 2020 Etapa II sunt disponibile aici: PrologZiua 1Ziua 2 si Rezultate Finale

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES