Acasă Romanian Cronica Ditrocks Hard Enduro 2020

Cronica Ditrocks Hard Enduro 2020

0
Cronica Ditrocks Hard Enduro 2020

Campionatul National de Hard Enduro al României a avut programata la sfârșitul săptămânii trecute cea de a ÎI-a etapa la Ditrău, în județul Harghita. Ditrocks Hard Enduro s-a desfășurat intre 10 și 12 Iulie 2020 în organizarea clubul Ditriders Ditrău.

Au concurat clasele: PRO, Experți, Hobby, Veterani și Fete.

HE Ditrocks 1

Puțîn peste 100 de concurenți au luat startul în cea de a III-a ediție a Ditrocks, în ceea ce a fost, putem spune, o cursă perfectă în care programul a fost respectat la minut. A fost o cursă cu adevărat „hard”, dar una foarte cu trasee foarte bine marcate, o cursă despre care piloții care au participat au avut doar cuvinte de laudă, motiv pentru care felicităm organizatorii!

Câștigătorul Ditrocks Hard Enduro 2020 este David Cyprian din Cehia cu un timp de 3 ore, 38 de minute și 48 de secunde. Acesta a fost urmat de Jozsa Norbert Levente și de Kovacs Ervin Zsolt (Campionul Național en-titre de Hard Enduro), de la clubul Master Bike Cluj.

La Veterani se impune tatăl câștigătorului de la PRO, Cyprian Zdenek, urmat de Cosmin Horum (Black Riders Sibiu), și Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni). Cel mai bun Expert este Siklodi Zalan de la Enduro Club Bistrița. Pe locul doi termină Ursu Ștefan (Master Bike Cluj), urmat de Horvat Szilard (Jitsu Zărnești).

HE Ditrocks 3

Podiumul clasei Hobby a fost: locul 1: Costin Claudiu Andrei (Master Bike Cluj), locul 2: Miron Bogdan Cristian (Go Racing București), și locul 3: Gabriel Grigoraș (Top Cross TCS Otopeni).

La Fete pe primul loc este Mareș Alyssa Măria de la clubul Haita Deva, urmată de Andrea Gogă (Go Racing București), și Joanna Paluch din Polonia.

Rezultatele complete ale CNIR Hard Enduro 2020 Etapa II sunt disponibile aici: PrologZiua 1Ziua 2 si Rezultate Finale


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.