Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Cronica CNIR Supermoto & Viteza pe Motodrom Et. I & II – Arad 24-26.07.2020

  Primele doua etape din Campionatul National al României la Supermoto și la Viteza pe Motodrom au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Arad. Clubul Motorsport Race Management București a organizat aceste etape intre 24 și 26 iulie 2020 pe circuitul VIK Power.

  Am avut parte de o vreme schimbătoare, mulți concurenți și reguli stricte de distanțare și igienă pentru toți sportivii și organizatorii. Ceremonia de premiere a juniorilor a fost efectuata de multiplul campion național Tiberiu Troia, iar cea a seniorilor de către președintele FRM Cristian Mureșan. La finalul celor trei zile de concurs iată care au fost cei mai buni sportivi:

  CNIR Viteză pe Motodrom clasa 125SP a fost câștigata sâmbătă de HAVADTOI Jozsef. Etapa de duminică revine sportivului GERGELY Istvan. Amândoi sunt sportivi ai clubului Steaua București. Lider în Clasamentul General după două etape este însă George Alexandru Lupu (MRM București), cu două clasări pe locul ÎI și 40 de puncte.

   

  IOVIȚĂ Dean Victor (Moto Extrem Lugoj), adună maxim de puncte în cele două etape la clasa Jr.III din CNIR Viteză pe Motodrom.

  La clasa 85cc din Campionatul de Viteză pe Motodrom victoriile în cele două etape au fost împărțite între KISS Edward Ștefan și GERGELY Istvan, amândoi sportivi ai clubului Steaua București. În Clasamentul General după două etape pe primul loc este KISS Edward Ștefan cu 45 de puncte.

  IOVIȚĂ Mark Luca (Moto Extrem Lugoj), este cel mai bun în ambele etape ale clasei SM65 (Campionatul Național de Supermoto al României).

  Clasa SM85 este după cele două etape condusă cu 100 de puncte de Patrick Pascotă (Pascotă I.I. Timișoara).

  GERGELY Attilo (Arici Supermoto Arad), este cel mai bun Amator, iar FLONTA Gheorghe Sorin (MRM București), cel mai bun în ambele zile la clasa SM Hobby.

  Clasa OPEN este câștigată cu maxim de puncte de Vlad Neaga (VN Motorsport), cel mai bun Veteran fiind în ambele etape LELLI Andrea de la Moto Extrem Lugoj. La această clasă grila a fost plină, au luat startul nu mai puțîn de 19 sportivi.

  Rezultatele CNIR Supermoto Etapele 1+2 Arad – 24-26.07.20 – Clasele Amatori + SM Hobby + SM Open + Veterani sunt disponibile AICI.

  Rezultatele CNIR Viteza Etapele 1+2 Arad – 24-26.07.20 – Clasele 125cc + MOTO3 sunt disponibile AICI.

  Rezultatele CNIR Supermoto Etapele 1+2 Arad – 24-26.07.20 – Clasele SM65 + SM85 sunt disponibile AICI.

  Rezultatele CNIR Viteza Etapele 1+2 Arad – 24-26.07.20 – Clasele Juniori 1 + 85cc  sunt disponibile AICI.

  Rezultatele CNIR Viteza Etapele 1+2 Arad – 24-26.07.20 – Clasa Juniori 3 sunt disponibile AICI.

  Clasamentul General la Supermoto și Viteză pe Motodrom după două etape poate fi consultat AICI.

  Următoarele două etape naționale de Supermoto și Viteză pe Motodrom vor avea între 14 și 16 august 2020.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss