Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Cronica celei de-a 5-a etape de CNSP editia 2019

  Cronica celei de-a 5-a etape de CNSP ediția 2019, etapa care a definitivat toate Clasamentele anuale și stabilea Campionii

  Decalata de la Calendarul Competițional anual de pe luna octombrie pe duminica 03.11.2019 datorita participării sportivilor la un evantai de competiții diferite (CNRD, Rally 2, CNVC2, Time Attack, Autoslalom) etapa a avut că Organizator același club, ACS Pro Drive Sibiu, singurul implicat în organizarea acestui Campionat (Director Organizatoric Dan Niristeanu, împreună cu Sorin Tirnovean și Dan Grunca), iar că Sponsor pe Auto Leo Service.

  Pe lista de start și-au anunțat participarea 30 de piloți, toți pretendenții la câștigarea podiumurilor anuale fiind obligați, prin natura punctajului acordat, să participe la toate etapele.

  O vreme neașteptat de buna a contribuit și ea la desfășurarea cu succes a etapei, iar în parcul de service erau prezenți în dimineața cursei, pentru încurajarea competitorilor, și alți piloți (Sebi Barbu alături de fratele sau Alexandru, prezent la Clasa nelicențiați, Bogdan Iancu, Alin Troanca și alții).

  Din partea federației a fost prezent nelipsitul Vicepreședinte Catalin Nicolăescu, dar și Stana Mihai alias Pixi. O prezentă neașteptată/deosebita a constituit-o binecunoscuta creatoare de moda Adina Buzatu, sportiva legitimata FRAS și participanta în competiție la clasa 2, din partea echipei lui Vali Porcisteanu.

  Anul acesta clasa juniorilor (tineri sub 18 ani) a avut la start, în totalitate 9 piloți, din care 7 au fost prezenți la startul acestei etapa. Pentru podiumul anual se luptau Paul Popa (interesat de ocuparea unui loc fruntaș și în Clasamentul Open), Matei Ghiban din echipa lui Vali Porcisteanu și Alexandru Cazacu, care anul acesta s-a împărțit, participând în trei campionate în care urca pe podiumul anual (CNVC2, Time Attack și Slalom Paralel), și a cărui absenta la etapa de Slalom anterioara l-a obligat să concureze mai mult la conservarea poziției 3 de pe podiumul anual. Tot la aceasta clasa nu putem să nu evidențiem și prestația altor doi juniori de viitor. Este vorba de Ștefan Gârleanu, ocupant ăla locului 4 la clasa și David Marcu (sprijinit de Ciprian Solomon).

  Clasamentul final al etapei este:
  Locul I – Paul Popa și locul 5 în Clasamentul Open
  Locul ÎI – Matei Ghiban și locul 6 în Clasamentul Open
  Locul III – David Marcu și locul 12 în Clasamentul Open

  Clasa 2 seniori este și cea care are cei mai mulți ocupanți ai podiumului anual la Open. Danuț Budai, Regele (încoronat încă din anii anteriori) acestui Campionat, a făcut și el o cursa mai mult conservare, cucerind doar la clasa locul I și trei la Open.

  Clasament final clasa 2:
  Locul I – Danuț Budai și locul 3 la Open
  Locul ÎI -Bogdan Rogoz și locul 2 la Open
  Locul III – Răzvan Baciu și locul 8 la Open

  La clasa 4 singurul perdant a fost Ioan Rogoz (probleme mecanice la mașină), care a fost obligat să predea locul 3 final anual la Open, fiului sau Bogdan.

  Cristian Leu a revenit în forță la aceasta etapa câștigând atât clasa cât și Openul.

  Locul I – Cristian Leu și locul I la Open
  Locul ÎI – Alexandru Bodi și locul 15 la Open
  Locul III – Sorin Jurcă și locul 16 la Open

  În paralel cu clasele mai sus menționate s-a desfășurat și un clasament al nelicențiaților, unde am înregistrat doua surprize de proporții:
  Alica/Alexandru Barbu (schior de performanta și reprezentantul României la Olimpiada de schi), care a ocupat locul I la clasa și un loc III neoficial la Open pe un Suzuki de Cupa și Bogdan Mutu, un tânăr inginer IT-ist, înzestrat cu un calm de nordic, deosebit de talentat, care a ocupat locul ÎI la clasa lui și locul 7 într-un clasament Open neoficial.

  De remarcat este prietenia stabilita intre el și pilotul licențiat Răzvan Baciu, care s-a oferit să împartă mașină lui de curse cu Bogdan, dar și remarca acestuia: “-Răzvan a mers mai încet încercând să menajeze mașină pentru că eu să pot termina cursa” …. FELICITĂRI !!

  Clasamentul Open:
  Locul I – Cristian Leu
  Locul ÎI – Bogdan Rogoz
  Locul III – Danuț Budai

  Sursa: Dan Niristeanu

  Photocredit: Andrei Mangalia


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss