More

  Latest Posts

  Cronica Campionatului National de Endurocross – Et.I – Sebis 25.07.2020

  Clubul Lion Racing Team Sebiș a organizat sâmbăta prima etapa din Campionatul National al României la Endurocross. Sebiș Enduro Challenge a avut loc pe 25 iulie 2020 în localitatea Sebiș din județul Arad și a fost conform regulamentului disciplinei una dintre cele 3 etape de Endurocross Extrem din acest sezon competițional.

  Au concurat clasele: Moto – A, VET, B, C și FETE; QUAD – A și C; ATV – A și C.

  După mai bine de zece ani de la apariția acestei discipline moto, clubul Lion Racing Team Sebiș a adus Endurocrossul acolo unde era la începuturile sale, la peste 100 de concurenți la o singură etapă.

  Lăscoiu Denis de la Clubul Extrem Motors Orăștie câștiga concursul la clasa PRO Moto. Cel mai bun Veteran este Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni).

  Cel mai bun expert este Leric George Florentin de la clubul Hard Enduro Arad. La clasa Hobby se impune juniorul Tudur Alexandru George de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

  La această etapă națională de Endurocross au luat startul și două fete, câștigătoare fiind Grigoraș Măria de la clubul Top Cross TCS Otopeni.

  Concioiu Mihai (ATH Racing Florești), termină primul la clasa ATV Pro, iar Boran Alexandru Bogdan (Lion Racing Team Sebiș), la Hobby.

  La Quad PRO câștigător este Lorincz Csaba (Ditriders Ditrău), iar la Hobby urcă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Iacob Marco (Quad Club Timișoara).

  Rezultatele CNIR Endurocross Etapa I – Sebiș 25.07.2020 sunt disponibile AICI.

  Felicitări tuturor sportivilor pentru respectarea condițiilor impuse de Starea de Alertă și felicitări organizatorilor pentru o etapă în care au fost depuse eforturi serioase pentru că distanțarea fizică și sănătatea participanților să fie pe primul plan.

  Următoarea etapă națională de Endurocross vă fi organizata tot de Lion Racing Team Sebiș și este programată la Pleșcuța (Arad), pe 22 august 2020.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss