Latest Posts

Cronica Campionatului National de Endurocross – Et.I – Sebis 25.07.2020

Vizualizări: 29561

Clubul Lion Racing Team Sebiș a organizat sâmbăta prima etapa din Campionatul National al României la Endurocross. Sebiș Enduro Challenge a avut loc pe 25 iulie 2020 în localitatea Sebiș din județul Arad și a fost conform regulamentului disciplinei una dintre cele 3 etape de Endurocross Extrem din acest sezon competițional.

Au concurat clasele: Moto – A, VET, B, C și FETE; QUAD – A și C; ATV – A și C.

După mai bine de zece ani de la apariția acestei discipline moto, clubul Lion Racing Team Sebiș a adus Endurocrossul acolo unde era la începuturile sale, la peste 100 de concurenți la o singură etapă.

Lăscoiu Denis de la Clubul Extrem Motors Orăștie câștiga concursul la clasa PRO Moto. Cel mai bun Veteran este Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni).

Cronica Campionatului National de Endurocross – Et.I – Sebis 25.07.2020

Cel mai bun expert este Leric George Florentin de la clubul Hard Enduro Arad. La clasa Hobby se impune juniorul Tudur Alexandru George de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

La această etapă națională de Endurocross au luat startul și două fete, câștigătoare fiind Grigoraș Măria de la clubul Top Cross TCS Otopeni.

Cronica Campionatului National de Endurocross – Et.I – Sebis 25.07.2020

Concioiu Mihai (ATH Racing Florești), termină primul la clasa ATV Pro, iar Boran Alexandru Bogdan (Lion Racing Team Sebiș), la Hobby.

La Quad PRO câștigător este Lorincz Csaba (Ditriders Ditrău), iar la Hobby urcă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Iacob Marco (Quad Club Timișoara).

Rezultatele CNIR Endurocross Etapa I – Sebiș 25.07.2020 sunt disponibile AICI.

Cronica Campionatului National de Endurocross – Et.I – Sebis 25.07.2020

Felicitări tuturor sportivilor pentru respectarea condițiilor impuse de Starea de Alertă și felicitări organizatorilor pentru o etapă în care au fost depuse eforturi serioase pentru că distanțarea fizică și sănătatea participanților să fie pe primul plan.

Următoarea etapă națională de Endurocross vă fi organizata tot de Lion Racing Team Sebiș și este programată la Pleșcuța (Arad), pe 22 august 2020.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss