Latest Posts

Cristi Sugar și Vlad Colceriu, primul echipaj învingător în 208 R2 Cup.

Vizualizări: 23940

Așa cum se anunța încă dinaintea startului oficial, lupta din 208 R2 Cup a fost atracția principală în prima etapă a sezonului 2022 din Campionatul Național de Raliuri Betano, Raliul Maramureșului.

Am plecat la drum cu gândul de a crește substanțial nivelul competițional în întrecerea internă, oferind șansa echipajelor dornice de a avea o luptă de la egal la egal, iar competiția monomarcă și-a atins scopul pentru prima etapă, acela de a oferi fanilor de pe margine un duel cât mai strâns și spectaculos între modelele 208 R2. Faptul că Peugeot 208 R2 este cel mai de succes model din această categorie, confirmat prin comercializarea a sute de exemplare de către Peugeot Sport, a fost demonstrat și prin prezența a unsprezece astfel de modele pe lista de start, opt dintre acestea fiind înscrise în 208 R2 Cup.

208 R2 Cup

Porniți la drum cu o dorință mare de a-și confirma viteza cu acest model, Cristi Sugar și Vlad Colceriu au făcut un raliu perfect, fiind primul echipaj care se impune în 208 R2 Cup, cei doi fiind urmați îndeaproape de către clujenii Marius Sîncrăianu și Alina Bianca Pop. Ultima treaptă a podiumului primei etape a fost ocupată de Csongor Szabo și Marcus Andreoiu. În afara topului 3 s-au clasat Radu Necula/Adrian Temeș, Claudiu Albuț/Radu Ursu și echipajul invitat al acestei etape, Andrei Coreanu/Iulian Nicolaescu. Din păcate, nu au reușit să ajungă la finish echipajele Rareș Tomiță/Levente Csegzy și Alin Nistor/Andrei Brezoszki.

„A fost un început de sezon pe care mi l-am dorit, un raliu foarte greu, ultima probă specială parcursă fiind printre cele mai solicitante probe la care am luat parte în calitate de pilot. Ne bucurăm că am ajuns la final cu mașina întreagă și cu un ritm foarte bun, sincer să fiu nu mă așteptam la asta înaintea cursei, dar a ieșit foarte bine.

Suntem conștienți că mai avem de lucru și vom lua lucrurile pas cu pas. Mersul cu această mașină este plăcere pură, un vis devenit realitate și mă bucur foarte mult că avem această posibilitate. Prin această cale aș dori să mulțumesc foarte mult partenerilor mei care au făcut posibil acest lucru și sper să continuăm sezonul în aceeași manieră.” a declarat la final câștigătorul Cristian Sugar.

208 R2 Cup

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Lucrurile au decurs normal și din punct de vedere organizatoric și chiar dacă ne aflăm la debut, am reușit să facem față tuturor provocărilor venite în perioada raliului. Fiind nerăbdători din fire, am început deja pregătirile pentru următoarea etapă din 208 R2 Cup, Raliul Harghitei, competiție ce va avea loc în perioada 29-30 Aprilie.

„Suntem bucuroși că am reușit să lansăm 208 R2 Cup în Campionatul Național de Raliuri Betano și că am reușit să strângem un număr de șapte echipaje care au fost eligibile pentru a puncta în clasamentul competiției, plus un echipaj invitat. Felicitări tuturor participanților și în mod special câștigătorilor primei etape.

Competiția în prima cursă a sezonului a fost foarte puternică, lupta dintre echipaje strânsă și consider că această cupă monomarcă oferă un plus de dinamism campionatului. Ne mândrim cu faptul că am avut la finalul raliului două echipaje în topul 10 al clasamentului general și așteptăm cu nerăbdare următoare etapă, Raliul Harghitei.” a declarat Iulian Ichim, organizator 208 R2 Cup.

Desfășurarea 208 R2 Cup nu ar fi posibilă fără susținerea partenerului Termo Life.

  • Partenerii Tehnici ai Competiției sunt: Hankook Competition prin Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro și Verla.
  • Partener Media: RallyMax.ro
Sursa: Comunicat - 208 R2 Cup Romania
Photocredit: 208 R2 Cup Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - 208 R2 Cup Romania

Latest Posts

Don't Miss