Latest Posts

Cristi Sugar: Rezumat sezon 2019 CNR/Cupa Dacia

Vizualizări: 10698

S-a terminat primul meu sezon in Cupa Dacia, un sezon cu de toate. Cu extaz, dezamăgiri, lacrimi de toate felurile, frustrări, fericire, speranțe, dar ce a contat cel mai mult, puterea de a nu renunța niciodată, iar in final Titlul Cupei Dacia 2019!?

Brașovul a fost un Raliu superb, probe superbe chiar daca dure pe alocuri, însa a reușit sa-si păstreze un loc special in sufletul meu, debutând la începutul lui 2018 in Campionatul Național de Raliuri aici la Brașov!
Un singur regret am avut la Brașov, înaintea ultimei probe mi-am dat seama ca urmează sa cuplez centurile, sa pun casca si mânușile pentru ultimă oara in acest sezon.

Terminam Tess Rally 2019 cu:
Locul 1 la Cupa Dacia general
Locul 2 la Juniori
Locul 2 la echipe cu DTO Rally Team

Ar fi atâția cei cărora le datorez un mulțumesc, însa o s-o fac pe rand in diferite postări. Astăzi voi începe cu echipa care m-a adoptat chiar daca neoficial încă de anul trecut când mergeam in CNR2. Mulțumesc Eugen ca mi-ai oferit acesta șansa, Dolo ca m-ai primit in echipa, Vali ca m-ai ”crescut” in sportul asta, Traian pentru coordonare si întregii echipe pentru răbdare, sfaturi, incurajări si chiar si apostrofări care într-un final au fost foarte utile. Mulțumesc echipei tehnice care a avut grija de Sandel si nu in ultimul rand lui Vlad care m-a suportat in toate fazele de mai sus si familiei care m-a susținut din toate punctele de vedere!

Final de sezon 2019 cu încă un titlu, cel mai important din cariera mea de pana acum!?

  • Sursa: Cristi Sugar
  • Photocredit: RallyArt.ro
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss