More

  Latest Posts

  Cristi Sugar: Rezumat sezon 2019 CNR/Cupa Dacia

  S-a terminat primul meu sezon in Cupa Dacia, un sezon cu de toate. Cu extaz, dezamăgiri, lacrimi de toate felurile, frustrări, fericire, speranțe, dar ce a contat cel mai mult, puterea de a nu renunța niciodată, iar in final Titlul Cupei Dacia 2019!?

  Brașovul a fost un Raliu superb, probe superbe chiar daca dure pe alocuri, însa a reușit sa-si păstreze un loc special in sufletul meu, debutând la începutul lui 2018 in Campionatul Național de Raliuri aici la Brașov!
  Un singur regret am avut la Brașov, înaintea ultimei probe mi-am dat seama ca urmează sa cuplez centurile, sa pun casca si mânușile pentru ultimă oara in acest sezon.

  Terminam Tess Rally 2019 cu:
  Locul 1 la Cupa Dacia general
  Locul 2 la Juniori
  Locul 2 la echipe cu DTO Rally Team

  Ar fi atâția cei cărora le datorez un mulțumesc, însa o s-o fac pe rand in diferite postări. Astăzi voi începe cu echipa care m-a adoptat chiar daca neoficial încă de anul trecut când mergeam in CNR2. Mulțumesc Eugen ca mi-ai oferit acesta șansa, Dolo ca m-ai primit in echipa, Vali ca m-ai ”crescut” in sportul asta, Traian pentru coordonare si întregii echipe pentru răbdare, sfaturi, incurajări si chiar si apostrofări care într-un final au fost foarte utile. Mulțumesc echipei tehnice care a avut grija de Sandel si nu in ultimul rand lui Vlad care m-a suportat in toate fazele de mai sus si familiei care m-a susținut din toate punctele de vedere!

  Final de sezon 2019 cu încă un titlu, cel mai important din cariera mea de pana acum!?

  • Sursa: Cristi Sugar
  • Photocredit: RallyArt.ro

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss