GP24 Media

LATEST POSTS

Rene Rast despre Le Mans : “Toți au luat start devreme”

WEC
Vizualizări: 21156

Rene Rast a oferit versiunea sa cu privire la conflictul din virajul 1 de la startul cursei de 24 de ore de la Le Mans, spunând că rivalii săi din clasa LMP2 au sărit la start în timp ce el a respectat regulile.

Rene Rast, triplu campion DTM, a luat startul clasicului de la La Sarthe din Pole Position în clasa LMP2 la bordul modelului ORECA 07-Gibson #31 al echipei WRT pe care îl împarte cu Sean Gelael și Robin Frijns. Dar aproape imediat s-a produs o dramă, deoarece Rene Rast a fost implicat într-o coliziune în trei direcții atât cu mașina United Autosports #22 a lui Will Owen, cât și cu mașina #41 al echipei Realteam by WRT a lui Ferdinand Habsburg, declanșată de Rast care a trecut la stânga în calea mașinii lui Owen.

Rene

Will Owen a fost ferm convins că |Rene Rast a fost vinovat de coliziune, dar pilotul german a oferit o opinie diferită, spunând că a fost luat prin surprindere de cât de repede au accelerat mașinile din spatele său. Printre acestea s-a numărat și mașina echipei Prema nr. 9 a lui Robert Kubica, care a urcat în interiorul lui Rast și a trecut în frunte de pe locul cinci pe grilă.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Am urmat ce a spus directorul de cursă, am respectat regulile”, a spus Rast. „Am accelerat când s-a făcut verde, dar în acel moment se pare că aveam deja câteva mașini lângă mine, la care nu mă așteptam deloc. În partea mea dreaptă l-am văzut pe Robert Kubica, dar nu mă așteptam să am pe cineva în stânga mea și nici nu știam că există cineva. Deci cred că toți au sărit la start și m-a luat prin surprindere, evident”.

„Toți cei care mă cunosc știu că sunt un pilot corect și dur, dar nu elimin pe cineva intenționat. Așa că da, au fost piloții din spatele meu care au sărit peste start și am primit penalizarea pentru asta. Așa că am pierdut destul de mult timp din cauza asta, un minut și jumătate. Și apoi a fost foarte greu să recuperez”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Rene

Ieri la ora 18, mașina WRT se afla pe locul opt la clasa a opta și pe locul 12 în clasament general, cu Sean Gelael la volan. „Încă încercăm să recuperăm, dar până acum avem o cursă dificilă”, a adăugat Rast. „Am primit o altă penalizare pentru că Sean Gelael a făcut contact cu mașina LMP2 al echipei Vector Sport. Nu este cea mai bună cursă de până acum”.

  • Mai multe știri despre Campionatului FIA World Endurance Championship (WEC) găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES