More

  Latest Posts

  COVID-19 împinge modificările din F1 2021 către 2022

  Virusul ce a pus stăpânire pe lume, COVID-19 a dat peste cap Formula 1. După ce începutul sezonului 2020 este complet ruinat, iată că modificările tehnice așteptate de toată lumea vor fi și ele prelungite pentru 2022.

  Ei bine, echipele primesc astfel un răgaz de un sezon pentru a-si pregăti monoposturile la punct după noul regulament tehnic.

  Printre noutățile tehnice remarcăm: un aspect total schimbat, aripa fața este mai simplă, spoilerul spate e mai lat, aerodinamică nouă, suspensie modificată, roți pe 18 inch și multe altele. Pe lângă acestea, toate echipele vor trebui sa aibă un buget de doar 175 de milioane de dolari doar pentru dezvoltarea mașinilor.

  Pe scurt, ceea ce trebuia să vedem la anul se decalează pentru 2022. Mai există un zvon cum că sezonul din acest an să se prelungească pentru 2021, calendarul fiind regândit pentru un asemenea scenariu. Asemănător cu ceea ce vedem la Formula E sau WEC(Campionatul Mondial de Anduranță Auto).

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Formula1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss