GP24 Media

LATEST POSTS

COVID-19 împinge modificările din F1 2021 către 2022

Vizualizări: 18247

Virusul ce a pus stăpânire pe lume, COVID-19 a dat peste cap Formula 1. După ce începutul sezonului 2020 este complet ruinat, iată că modificările tehnice așteptate de toată lumea vor fi și ele prelungite pentru 2022.

Ei bine, echipele primesc astfel un răgaz de un sezon pentru a-si pregăti monoposturile la punct după noul regulament tehnic.

Printre noutățile tehnice remarcăm: un aspect total schimbat, aripa fața este mai simplă, spoilerul spate e mai lat, aerodinamică nouă, suspensie modificată, roți pe 18 inch și multe altele. Pe lângă acestea, toate echipele vor trebui sa aibă un buget de doar 175 de milioane de dolari doar pentru dezvoltarea mașinilor.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pe scurt, ceea ce trebuia să vedem la anul se decalează pentru 2022. Mai există un zvon cum că sezonul din acest an să se prelungească pentru 2021, calendarul fiind regândit pentru un asemenea scenariu. Asemănător cu ceea ce vedem la Formula E sau WEC(Campionatul Mondial de Anduranță Auto).

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Formula1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES