Latest Posts

COVID-19 împinge modificările din F1 2021 către 2022

Vizualizări: 19079

Virusul ce a pus stăpânire pe lume, COVID-19 a dat peste cap Formula 1. După ce începutul sezonului 2020 este complet ruinat, iată că modificările tehnice așteptate de toată lumea vor fi și ele prelungite pentru 2022.

Ei bine, echipele primesc astfel un răgaz de un sezon pentru a-si pregăti monoposturile la punct după noul regulament tehnic.

Printre noutățile tehnice remarcăm: un aspect total schimbat, aripa fața este mai simplă, spoilerul spate e mai lat, aerodinamică nouă, suspensie modificată, roți pe 18 inch și multe altele. Pe lângă acestea, toate echipele vor trebui sa aibă un buget de doar 175 de milioane de dolari doar pentru dezvoltarea mașinilor.

Pe scurt, ceea ce trebuia să vedem la anul se decalează pentru 2022. Mai există un zvon cum că sezonul din acest an să se prelungească pentru 2021, calendarul fiind regândit pentru un asemenea scenariu. Asemănător cu ceea ce vedem la Formula E sau WEC(Campionatul Mondial de Anduranță Auto).

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Formula1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss