Latest Posts

Covid-19 deoparte, Formula 1 Top-10 Predictiile echipei for 2020, Partea 3, Locul 8

Vizualizări: 10474

Alfa Romeo Racing ORLEN

Îmi place că numele Alfa Romeo s-a întors în F1. Am fost atât de mulțumit anul trecut pentru prezenta de o nouă livrea, iar evoluția uneia dintre cele mai vechi echipe private (Sauber) a fost minunată, așa că îmi doresc să le facă bine.

Frederic Vasseur a contribuit la această schimbare cu noi oferte de sponsorizare, re-branduri ale echipei și obținerea unui important producător de mașini. Au reușit chiar să își redeschidă tunelul de vânt, ceea ce arată că echipa se reface financiar. Este din nou un indicativ că F1 să fie mai puțîn favorabilă echipei private de tip „Racer” și mai confortabil pentru a reuși o companie de automobile cu resurse imense.

Alfa Romeo are o istorie grozavă de a oferi și viitorilor campioni șansa lor în F1. Nu poate fi o coincidență faptul că majoritatea campionilor majori din ultimele două decenii au început la Sauber. Acest lucru arată o mentalitate excelentă în curse și poate fi admirat.

Au cel mai experimentat pilot de pe grila în ceea ce privește pornirile în GP-uri, Kimi Raikkonen. Este cu siguranță pilotul principal al echipei și cred că vă fi mult peste Antonio Giovinazzi în acest an. Nu-l văd pe Giovinazzi rămânând foarte mult în sport și chiar îl înclin pentru plecarea de la mijlocul sezonului. Cred că Robert Kubica, care ajunge la echipă este mai mult decât doar sponsorizarea pe care o aduce. Cred că el este acolo că înlocuitor al lui Antonio, dacă ar trebui să-și îndeplinească performanțele și să-l îndeplinească rapid.

Acum, Alfa Romeo a spus că mașina lor pentru 2020 este cu totul nouă. Acest lucru înseamnă că sunt o echipă de wild-card, după părerea mea. Mașinile construite de la zero pot avea o surpriză. Aceștia ar putea depăși întreg mijlocul, dar au șanse egale de a cădea chiar în spate dacă greșesc.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Să aveți o săptămână minunată.

Acest articol este scris de Rob Burn, „Drăcușoru F1” și poate fi găsit în engleză pe blogul său „RobGoblin does F1” Rob a fost de acord să fie un colaborator invitat pe GP24 și vom publica articolele sale pe acest site.

Sursa: GP24 Guest Contributor Rob Burn
Photocredit: Getty Images
Sponsor: RobGoblin Does F1

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Guest Contributor Rob Burn

Latest Posts

Don't Miss