More

  Latest Posts

  Covid-19 deoparte, Formula 1 Top-10 Predictiile echipei for 2020, Partea 3, Locul 8

  Alfa Romeo Racing ORLEN

  Îmi place că numele Alfa Romeo s-a întors în F1. Am fost atât de mulțumit anul trecut pentru prezenta de o nouă livrea, iar evoluția uneia dintre cele mai vechi echipe private (Sauber) a fost minunată, așa că îmi doresc să le facă bine.

  Frederic Vasseur a contribuit la această schimbare cu noi oferte de sponsorizare, re-branduri ale echipei și obținerea unui important producător de mașini. Au reușit chiar să își redeschidă tunelul de vânt, ceea ce arată că echipa se reface financiar. Este din nou un indicativ că F1 să fie mai puțîn favorabilă echipei private de tip „Racer” și mai confortabil pentru a reuși o companie de automobile cu resurse imense.

  Alfa Romeo are o istorie grozavă de a oferi și viitorilor campioni șansa lor în F1. Nu poate fi o coincidență faptul că majoritatea campionilor majori din ultimele două decenii au început la Sauber. Acest lucru arată o mentalitate excelentă în curse și poate fi admirat.

  Au cel mai experimentat pilot de pe grila în ceea ce privește pornirile în GP-uri, Kimi Raikkonen. Este cu siguranță pilotul principal al echipei și cred că vă fi mult peste Antonio Giovinazzi în acest an. Nu-l văd pe Giovinazzi rămânând foarte mult în sport și chiar îl înclin pentru plecarea de la mijlocul sezonului. Cred că Robert Kubica, care ajunge la echipă este mai mult decât doar sponsorizarea pe care o aduce. Cred că el este acolo că înlocuitor al lui Antonio, dacă ar trebui să-și îndeplinească performanțele și să-l îndeplinească rapid.

  Acum, Alfa Romeo a spus că mașina lor pentru 2020 este cu totul nouă. Acest lucru înseamnă că sunt o echipă de wild-card, după părerea mea. Mașinile construite de la zero pot avea o surpriză. Aceștia ar putea depăși întreg mijlocul, dar au șanse egale de a cădea chiar în spate dacă greșesc.

  Să aveți o săptămână minunată.

  Acest articol este scris de Rob Burn, „Drăcușoru F1” și poate fi găsit în engleză pe blogul său „RobGoblin does F1” Rob a fost de acord să fie un colaborator invitat pe GP24 și vom publica articolele sale pe acest site.

  Sursa: GP24 Guest Contributor Rob Burn

  Photocredit: Getty Images

  Sponsor: RobGoblin Does F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss