Latest Posts

Covid-19 deoparte, Formula 1 Top-10 Predictia echipei pentru 2020, Partea 2, Locul 9

Vizualizări: 12124

Echipa Haas F1

Ce pot spune despre Haas? Chiar nu știu cum vor acționă. Îmi place echipa și Gunther Steiner este de departe cel mai distractiv dintre toți șefii echipei din F1. Cred că Kevin Magnussen este un pilot fenomenal cu o personalitate deosebită. Nu cred că echipa se vă descurca foarte bine anul acesta.

Aceștia spun că anul 2019 a fost doar un impuls de performanță și știu unde s-a mers greșit, dar aceste impulsuri te-au adus înapoi an de an în jocul de dezvoltare. Efectiv trebuie să facă doi ani de dezvoltare într-un an pentru a fi la fel de competitivi că în 2018.

Nu pot înțelege loialitatea lor față de Romain Grosjean. El este rapid când condițiile sunt potrivite pentru el, dar este, de asemenea, un pilot foarte priceput când vine vorba de spectacole. Poate merge foarte greșit și foarte constant greșit pentru el și dacă aș fi investit milioane din bani proprii într-o echipă de curse, nu aș putea să-l țin. Steiner a vorbit despre loialitatea să față de echipă atunci când Haas a început, dar nu este că și cum ar fi avut multe opțiuni la dispoziție atunci, datorită reputației sale. Laud loialitatea lui Haas față de el, dar cred că i s-au oferit suficiente șanse. Simt că nu vă primi multe altele.

Cred că K-Mag vă câștiga bătălia dintre cei doi, dar de fapt văd că Haas a căzut în spatele terenului în acest an în beneficiul lui Williams, iar echipa ar putea să implodeze de acolo. Singura perspectivă pe care cred că trebuie să o aștepte cu nerăbdare este 2021 când regulile se schimbă, iar terenul de joc este din nou egalat.

Acest articol este scris de Rob Burn, „Drăcușoru F1” și poate fi găsit în engleză pe blogul său „RobGoblin does F1” Rob a fost de acord să fie un colaborator invitat pe GP24 și vom publica articolele sale pe acest site.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24 Guest Contributor Rob Burn
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Guest Contributor Rob Burn

Latest Posts

Don't Miss