More

  Latest Posts

  Covid-19 deoparte, Formula 1 Top-10 Predictia echipei pentru 2020, Partea 2, Locul 9

  Echipa Haas F1

  Ce pot spune despre Haas? Chiar nu știu cum vor acționă. Îmi place echipa și Gunther Steiner este de departe cel mai distractiv dintre toți șefii echipei din F1. Cred că Kevin Magnussen este un pilot fenomenal cu o personalitate deosebită. Nu cred că echipa se vă descurca foarte bine anul acesta.

  Aceștia spun că anul 2019 a fost doar un impuls de performanță și știu unde s-a mers greșit, dar aceste impulsuri te-au adus înapoi an de an în jocul de dezvoltare. Efectiv trebuie să facă doi ani de dezvoltare într-un an pentru a fi la fel de competitivi că în 2018.

  Nu pot înțelege loialitatea lor față de Romain Grosjean. El este rapid când condițiile sunt potrivite pentru el, dar este, de asemenea, un pilot foarte priceput când vine vorba de spectacole. Poate merge foarte greșit și foarte constant greșit pentru el și dacă aș fi investit milioane din bani proprii într-o echipă de curse, nu aș putea să-l țin. Steiner a vorbit despre loialitatea să față de echipă atunci când Haas a început, dar nu este că și cum ar fi avut multe opțiuni la dispoziție atunci, datorită reputației sale. Laud loialitatea lui Haas față de el, dar cred că i s-au oferit suficiente șanse. Simt că nu vă primi multe altele.

  Cred că K-Mag vă câștiga bătălia dintre cei doi, dar de fapt văd că Haas a căzut în spatele terenului în acest an în beneficiul lui Williams, iar echipa ar putea să implodeze de acolo. Singura perspectivă pe care cred că trebuie să o aștepte cu nerăbdare este 2021 când regulile se schimbă, iar terenul de joc este din nou egalat.

  Acest articol este scris de Rob Burn, „Drăcușoru F1” și poate fi găsit în engleză pe blogul său „RobGoblin does F1” Rob a fost de acord să fie un colaborator invitat pe GP24 și vom publica articolele sale pe acest site.

  Sursa: GP24 Guest Contributor Rob Burn

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss