More

  Latest Posts

  Covid-19 deoparte, Formula 1 Top-10. Predicția echipei pentru 2020, Partea 1, Locul 10.

  ROKiT Williams Racing

  Williams pentru mine încă se luptă foarte mult. Nu cred că vor fi la fel de răi că în 2019 și vor înscrie mai multe puncte și vor fi mai consecvenți în puncte. Vor închide restul terenului. Chiar mă gândesc că îi vor arunca pe Haas în ultimul loc anul acesta.

  Au făcut greșeli grave de proiectare în urmă cu câțiva ani și nu s-au mai redresat niciodată. Simt că au eliminat aceste daune acum, dar nu sunt suficiente pentru a le aduce mult mai departe în rețea. Sperăm că vă oferi curse mai bune în partea din spate a grilei, dar partea din spate a grilei este locul în care își vor orienta comerțul în acest an.

  Sperăm că banii din sponsorizare de la Nicholas Latifi vor fi folosiți mai bine decât banii lui Lawrence Stroll acum câțiva ani. Simt că George Russell vă avea măsura nou-venitului F2, chiar dacă cred că Nicholas este un pilot excelent, cu potențial bun. Cu siguranță, îi vă oferi lui Russell o provocare mai bună decât Kubica.

  Cred că acesta vă fi ultimul an în care o vom vedea pe Clăire Williams în funcția de top. După ce am citit comentariile lui Martin Brundle, nu am putut să nu fiu de acord, Responsabilitatea în cele din urmă se oprește cu șeful. Problema în acest tip de configurare este dacă șeful este proprietarul defacto, ceea ce trebuie să facă, dar să stea deoparte și să lase pe cineva cu mai multe cunoștințe de specialitate, să ocupe acel rol.

  Ar fi minunat dacă anul 2021 ar putea fi o renaștere a lui Williams, dar deocamdată cred că vor fi doar pași de copil în acest an.Aș dori doar să mai spun un lucru în ceea ce îl privește pe George Russell. Îl văd pe al doilea loc alături de Hamilton sau poate alături de altcineva la Mercedes, fie în 2021, fie în 2022. Cred că este următorul campion mondial al Marii Britanii după Lewis.

  Să aveți o săptămână minunată

  Acest articol este scris de Rob Burn, „Drăcușoru F1” și poate fi găsit în engleză pe blogul său „RobGoblin does F1” Rob a fost de acord să fie un colaborator invitat pe GP24 și vom publica articolele sale pe acest site

  Sursa: GP24 Guest Contributor Rob Burn

  Photocredit: Getty Images

  Sponsor: RobGoblin Does F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss