GP24 Media

LATEST POSTS

Costi Stratnic @ Trofeul Opel Brasov 2018.

Vizualizări: 38262

Ultima etapa a Campionatului National de viteza in coasta a inceput astazi in Brasov.
Urcarea spre Poiana Brasov este visul oricarui pilot de curse, ma bucur ca am ocazia sa mi-l indeplinesc de mai multi ani!
Multumesc celor care ma sustin si sper sa facem cu totii un spectacol placut!
Mult succes tuturor colegilor de competitie si mai ales colegilor mei din Yacco Racing Romania!

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES