More

  Latest Posts

  Copiii din echipa Junior Motorsport au fost încoronați la Gala Campionilor FRAS 2022

  Vizualizări: 17534

  Copiii din echipa Junior Motorsport au fost încoronați pentru eforturile depuse în sezonul 2022 în cadrul Galei Campionilor 2022 organizată de FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv), 9 dintre ei urcând pe podium la Opera Națională București, unde a avut loc evenimentul.

  Cu o participare ampla, echipa a aliniat în 2022, 18 piloți licențiați în doua campionate naționale, Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA) și Campionatul Național de Anduranță (RES). Într-un final, un număr de 9 piloți au reușit să urce pe podium în clasamentele finale ale anului 2022: 6 la CNIA și 3 la RES.

  „A fost un an bun, cu eforturi susținute din partea tuturor, iar finalul a instalat un zâmbet frumos, atât pe fetele copiilor cât și pe cele ale părinților și ale echipei tehnice. Poate am fi putut obține și mai multe rezultate bune, dar motorsportul este mereu imprevizibil și în asta consta frumusețea lui”.

  Junior

  „Oricum, deja lucram pentru 2023, când ne vom extinde pe noi categorii, oferind copiilor și alte tipuri de mașini pentru a le creste cunoștințele și capacitatea de pilotaj. 2022 este deja istorie, am învățat multe, am avut bucurii și supărări, dar cel mai important lucru este că Junior Motorsport a crescut exponențial consolidându-și poziția în motorsportul autohton” a declarat președintele clubului Georgios Ladopoulos.

  Așadar pe podiumul special amenajat pe scena Operei Naționale București, au urcat următorii piloți Junior Motorsport:

  Campionatul Național de Îndemânare Auto CNIA

  Cât J1 (8-10 ani):
  Locul 2: Alexandru Lepadatu (Craiova)

  Cât J2 (11-12 ani):
  Locul 1: Alexandru Panait (București)
  Locul 2: Andrei Tudor (București)
  Locul 3: Luca Gherghelah (Iași)

  Cât J3 (13-14 ani):
  Locul 2: Alex Rotaru (București)

  Grupa Femina:
  Locul 2: Ana Măria Chruscielewski (București)

  Campionatul Național de Anduranță RES

  Clasa A1:
  Locul 3: Andrei Rotaru, Dani Crețu (echipajul Junior Motorsport TIAB)

  Clasa A2:
  Locul 3: Alex Cascatau, Radu Tamaș (echipajul Junior Motorsport Black Sea Suppliers)

  Clasamentul Juniorilor:
  Locul 2: Radu Tamaș

  Junior

  Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport, prin extinderea în toată tara, a dat posibilitatea multor tineri să intre în motorsport cu bugete rezonabile și cu mare succes. Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv. În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul, cât și intre ei, este constructiva și le permite piloților tineri să ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

  Sponsorii principali ai proiectului sunt Shell Helix Motor Oil, Black Sea Suppliers, RTH Proconstruct, TIAB, Pan Food, Ruby-Coffee, Nuts and Chocolate, Libra Quality Management si SCANIA. Partenerii tehnici sunt Just Classics Motorsport, Pop Rally Team si Gorgo’s Garage. Parteneri media AutoStiri, GP24 Media si RPMRacing.

  Junior

  Echipa este susținută de: Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-FerfelisBlack Sea SuppliersRTH ProconstructTIABPan Food SibiuScaniaMichelin.

  Junior

  Linkuri Utile:
  Junior Motorsport – Timișoara
  Junior Motorsport – Târgu Mureș
  Junior Motorsport – Iași
  Junior Motorsport – Craiova
  Junior Motorsport – Brașov

  Sursa: Comunicat Junior Motorsport
  Photocredit: Marius Ilie Boboaca
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Comunicat Junior Motorsport

  Latest Posts

  Don't Miss