GP24 Media

LATEST POSTS

Copiii din echipa Junior Motorsport au fost încoronați la Gala Campionilor FRAS 2022

Junior
Vizualizări: 26815

Copiii din echipa Junior Motorsport au fost încoronați pentru eforturile depuse în sezonul 2022 în cadrul Galei Campionilor 2022 organizată de FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv), 9 dintre ei urcând pe podium la Opera Națională București, unde a avut loc evenimentul.

Cu o participare ampla, echipa a aliniat în 2022, 18 piloți licențiați în doua campionate naționale, Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA) și Campionatul Național de Anduranță (RES). Într-un final, un număr de 9 piloți au reușit să urce pe podium în clasamentele finale ale anului 2022: 6 la CNIA și 3 la RES.

„A fost un an bun, cu eforturi susținute din partea tuturor, iar finalul a instalat un zâmbet frumos, atât pe fetele copiilor cât și pe cele ale părinților și ale echipei tehnice. Poate am fi putut obține și mai multe rezultate bune, dar motorsportul este mereu imprevizibil și în asta consta frumusețea lui”.

Junior

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Oricum, deja lucram pentru 2023, când ne vom extinde pe noi categorii, oferind copiilor și alte tipuri de mașini pentru a le creste cunoștințele și capacitatea de pilotaj. 2022 este deja istorie, am învățat multe, am avut bucurii și supărări, dar cel mai important lucru este că Junior Motorsport a crescut exponențial consolidându-și poziția în motorsportul autohton” a declarat președintele clubului Georgios Ladopoulos.

Așadar pe podiumul special amenajat pe scena Operei Naționale București, au urcat următorii piloți Junior Motorsport:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Campionatul Național de Îndemânare Auto CNIA

Cât J1 (8-10 ani):
Locul 2: Alexandru Lepadatu (Craiova)

Cât J2 (11-12 ani):
Locul 1: Alexandru Panait (București)
Locul 2: Andrei Tudor (București)
Locul 3: Luca Gherghelah (Iași)

Cât J3 (13-14 ani):
Locul 2: Alex Rotaru (București)

Grupa Femina:
Locul 2: Ana Măria Chruscielewski (București)

Campionatul Național de Anduranță RES

Clasa A1:
Locul 3: Andrei Rotaru, Dani Crețu (echipajul Junior Motorsport TIAB)

Clasa A2:
Locul 3: Alex Cascatau, Radu Tamaș (echipajul Junior Motorsport Black Sea Suppliers)

Clasamentul Juniorilor:
Locul 2: Radu Tamaș

Junior

Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport, prin extinderea în toată tara, a dat posibilitatea multor tineri să intre în motorsport cu bugete rezonabile și cu mare succes. Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv. În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul, cât și intre ei, este constructiva și le permite piloților tineri să ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

Sponsorii principali ai proiectului sunt Shell Helix Motor Oil, Black Sea Suppliers, RTH Proconstruct, TIAB, Pan Food, Ruby-Coffee, Nuts and Chocolate, Libra Quality Management si SCANIA. Partenerii tehnici sunt Just Classics Motorsport, Pop Rally Team si Gorgo’s Garage. Parteneri media AutoStiri, GP24 Media si RPMRacing.

Junior

Echipa este susținută de: Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-FerfelisBlack Sea SuppliersRTH ProconstructTIABPan Food SibiuScaniaMichelin.

Junior

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

Sursa: Comunicat Junior Motorsport
Photocredit: Marius Ilie Boboaca
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES