More

  Latest Posts

  Contractul lung al lui Leclerc include o clauză de reziliere.

  Contractul lung al lui Charles Leclerc la Ferrari F1 include clauze cheie de rupere, potrivit ziarului La Gazzetta dello Sport. Înțelegerea de cinci ani a pilotului de 24 de ani, care mai are de parcurs trei sezoane complete, se crede că este cea mai lungă din lunga istorie a Ferrari F1.

  „În ceea ce mă privește, nu văd niciun dezavantaj în acest sens”, a declarat recent Leclerc. Dar, în condițiile în care Toto Wolff a dezvăluit că Lewis Hamilton s-ar putea gândi să se retragă de la Mercedes AMG F1 din cauza titlului pierdut în 2021, faptul de a se bloca într-un contract atât de lung l-ar putea costa pe Charles Leclerc, fără îndoială, cel mai bun loc din toată Formula 1.

  Contractul

  Cu toate acestea, La Gazzetta dello Sport dezvăluie că Charles Leclerc ar putea, de fapt, să iasă din contractul cu Ferrari F1 înainte de 2024 – chiar dacă zvonurile care sugerează că se gândește la o nouă prelungire până în 2026 se dovedesc a fi adevărate. Corespondentul Gianluca Gasparini susține că, în cazul în care Ferrari F1 va coborî mai jos de actualul loc trei în campionatul constructorilor anul viitor, Leclerc [în prezent izolat cu Covid-19] va fi liber să plece.

  Iar anul acesta, a fost o luptă strânsă pentru locul trei cu McLaren F1. „Nu cred că în fiecare circuit am fost a treia cea mai rapidă mașină”, recunoaște șeful echipei, Mattia Binotto. „La mijlocul terenului, nivelul de competitivitate a fost foarte strâns, iar uneori am fost ușor în față sau ușor în spate”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: La Gazzetta dello Sport

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss