More

  Latest Posts

  Contractele F1 al echipei Red Bull sufocante pentru piloți.

  17Red Bull Racing are o „problemă” cu modul în care leagă piloții cu contractele lor de Formula 1. Acesta este punctul de vedere al fostului pilot de F1 Christijan Albers, care spune că există un singur pilot Red Bull cu un contract cu adevărat avantajos -Max Verstappen.

  Red Bull

  În ultimii ani, Red Bull s-a luptat cu o schimbare majoră a piloților – în special cei care ocupă garajul alături de liderul olandez în lupta pentru titlul F1 din 2021. „Problema este contractele sufocante Red Bull pentru piloți”, a declarat Albers pentru ziarul olandez De Telegraaf. „Singurul care nu are un astfel de acord este Max Verstappen, dar restul au probleme serioase – pur și simplu nu pot merge altundeva. Pentru asta, aveți nevoie de aprobarea unchiului Helmut Marko”.

  Albers spune că Red Bull îi obligă pe tinerii piloți să aibă contracte foarte lungi care să ofere echipei Red Bull libertatea de a-i amesteca între Red Bull Racing și AlphaTauri – și să-i împiedice să plece. Motivul principal al acestui fapt este, desigur, sumele uriașe de bani pe care Programul Red Bull Juniors le investește în acești tineri piloți plătind participarea lor la seriile de formule junior, salarii și aranjamente de călătorie.

  Red Bull

  Un exemplu cheie, spune el, este Pierre Gasly, care este supărat de faptul că a fost lăsat de echipa principală și acum blocat în locul său la AlphaTauri. „Dacă te uiți la performanțele lui Gasly și la viața lui în afara Formulei 1, îi poți vedea dezamăgirea”, a spus Albers. „Cu tot respectul, Pierre simte că Red Bull Racing l-a înșelat. Și sunt de acord că atitudinea lor față de piloți este foarte lipsită de respect”.

  Un alt exemplu, potrivit lui Albers, este Daniil Kvyat. „Tipul era pe podium și apoi a dat afară cursa următoare”, a spus fostul pilot Minardi. „Să fim sinceri – asta nu are niciun sens”.

  Red Bull

  „Totul are legătură cu Helmut Marko, dar poate că învață din greșelile lor. Au încetat să mai preseze pe Alexander Albon, nu pun presiune pe Perez, așa că învață”. „Dar este în continuare stilul austriac de modă veche al doctorului Marko. Totuși, nu i-au făcut-o lui Max Verstappen. Atunci ar avea probleme cu Jos Verstappen”, zâmbi Albers.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: De Telegraaf

  Photocredit: Red Bull Content Pool


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss