Latest Posts

CONFIRMAT! Sainz va concura cu McLaren din sezonul 2019

Vizualizări: 12627

Carlos Sainz se va alătura echipei McLaren anul viitor ca înlocuitor al lui Fernando Alonso, a anunțat joi echipa de la Woking.
După cum a raportat Motorsport.com, Sainz a apărut ca o preferință preferată de McLaren, evaluând opțiunile pentru anul 2019, când va pierde campionul mondial Fernando Alonso.

McLaren a confirmat acum că Sainz este unul dintre cei 2019 de șoferi care au încheiat un contract pe mai mulți ani.

“Suntem foarte entuziasmați să-l luăm pe Carlos ca pe un șofer al McLaren”, a declarat directorul McLaren, Zak Brown.

“L-am evaluat de ceva vreme și l-am evaluat foarte mult printre următoarea generație de tineri talentați care au ieșit prin rândurile din Formula 1.”

Principala complicație cu care McLaren sa confruntat cu Sainz a fost situația contractuală cu Red Bull.

Sainz este împrumutat de la Red Bull la Renault în acest sezon, dar susținătorul său de lungă durată și-a păstrat opțiunea de a-l reaminti echipei senior până în septembrie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

După ce Ricciardo a făcut decizia de șoc pentru a renunța la Red Bull pentru Renault, luând locul lui Sainz, McLaren a trebuit să aștepte până când Red Bull a decis să promoveze Sainz sau Gasly.

Confirmarea de joi că Sainz se va deplasa pentru echipa Woking sezonul următor înseamnă că Red Bull și-a abandonat opțiunea devreme și indică faptul că sa angajat să-l ajute pe pilotul Toro Rosso să-l alăture pe Max Verstappen în sezonul următor.

Sainz a spus: “Sunt încântat să pot confirma în sfârșit că voi fi un șofer al McLaren din sezonul 2019.

“Este ceva pe care l-am privit pentru un timp și sunt foarte încântat de acest capitol următor în cariera mea.”

Sainz este un operator dovedit în mijlocul terenului F1 și oferă McLaren o politică bună de asigurare, deoarece dezbate ce trebuie să facă cu șoferii deja în cărțile sale.

Rezidentul Lando Norris, juniorul Esteban Ocon și actualul curse McLaren Stoffel Vandoorne sunt legate de cel de-al doilea loc.

Echipa spune că va anunța al doilea șofer “în timp util”.

McLaren nu este convins de Vandoorne, care a fost confundat confortabil ca coechipierul lui Alonso, dar a apărut, de asemenea, nesigur cu privire la momentul în care promova driverul de rezervă Lando Norris.

În timp ce ieșirea lui Alonso a făcut ca ambele mașini McLaren să devină disponibile în loc de unul, Formula 2, concurentul de titlu Norris, are acum o șansă mult mai concretă de a participa la F1 anul viitor.

Cu toate acestea, se crede că se confruntă cu concurența actualului șofer Ocon Force India, pe care Mercedes dorește să-l plaseze undeva.

Mercedes a încercat să-l trimită lui Ocon la Renault, dar mișcarea lui Ricciardo a scos-o.

Prin urmare, a reluat negocierile cu McLaren, considerând anterior o destinație viabilă pentru Ocon înainte de al împinge către Renault.

Șansele lui Vandoorne de a rămâne în F1 par a fi limitate dacă el este abandonat de McLaren.

Ar putea încerca să profite de mișcările lui Gasly și Sainz pentru a se forța în Toro Rosso, dar asta ar cere Red Bullului să ia pasul neobișnuit de a ridica un șofer respins de unul dintre rivalii săi.

Alternativ, el se poate întoarce la vechiul șef al echipei ART GP2, câștigător de titlu Fred Vasseur, care conduce echipa Sauber, care îi are pe managerul lui Vandoorne, Alessandro Alunni Bravi, structura de proprietate.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss