More

  Latest Posts

  Conduris, Ciolac şi Alexandrescu, din nou la înălțime!

  Conduris, Ciolac şi Alexandrescu, din nou la înălțime! Clasări fruntașe în weekend pentru piloții cluburilor Pro Timiș şi Krepelka Motorsport. Şi weekend-ul trecut a fost unul productiv pentru motorsportul din vestul țârii.

  Pe circuitul „Motor Park” din Adâncata, Gabriel Conduris, pilot care reprezintă în acest an clubul Pro Timiș, a repetat isprava din etapa inaugurală a actualului sezon automobilistic, ocupând locul al treilea la clasa I2, dedicată mașinilor până în 2.000 de centimetri cubi, în cadrul Campionatului Național de Circuit Mașini Istorice.

  Tot la sfârșitul săptămânii trecute, Alexandru Ciolac, legitimat la rândul său la Pro Timiș, a încheiat pe primul loc la clasa Profi 1, cu timpul de 11.1 sec/400, pe aeroportul din Arad, într-o etapă ce a contat pentru Campionatul Național de Drag.

  De asemenea, Mihai Alexandrescu, de la CS Krepelka Motorsport, a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere la clasa mașinilor până în 1.400 de centimetri cubi în cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel. Etapa s-a desfășurat la Sibiu.

  „Mulțumim autorităţilor locale, Primăria Timișoara şi Consiliul Județean Timiș, sponsorilor şi partenerilor privați Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Horaţiu Haţegan, de la SC Ecorec Tim SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Cristian Rus, de la Karla Gold, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL”, a precizat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor de automobilism Pro Timiș și Krepelka Motorsport.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss