Latest Posts

Conduris, Ciolac şi Alexandrescu, din nou la înălțime!

Vizualizări: 11131

Conduris, Ciolac şi Alexandrescu, din nou la înălțime! Clasări fruntașe în weekend pentru piloții cluburilor Pro Timiș şi Krepelka Motorsport. Şi weekend-ul trecut a fost unul productiv pentru motorsportul din vestul țârii.

Pe circuitul „Motor Park” din Adâncata, Gabriel Conduris, pilot care reprezintă în acest an clubul Pro Timiș, a repetat isprava din etapa inaugurală a actualului sezon automobilistic, ocupând locul al treilea la clasa I2, dedicată mașinilor până în 2.000 de centimetri cubi, în cadrul Campionatului Național de Circuit Mașini Istorice.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, Alexandru Ciolac, legitimat la rândul său la Pro Timiș, a încheiat pe primul loc la clasa Profi 1, cu timpul de 11.1 sec/400, pe aeroportul din Arad, într-o etapă ce a contat pentru Campionatul Național de Drag.

De asemenea, Mihai Alexandrescu, de la CS Krepelka Motorsport, a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere la clasa mașinilor până în 1.400 de centimetri cubi în cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel. Etapa s-a desfășurat la Sibiu.

„Mulțumim autorităţilor locale, Primăria Timișoara şi Consiliul Județean Timiș, sponsorilor şi partenerilor privați Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Horaţiu Haţegan, de la SC Ecorec Tim SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Cristian Rus, de la Karla Gold, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL”, a precizat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor de automobilism Pro Timiș și Krepelka Motorsport.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss