Latest Posts

CONCURS: Marele Premiu al Principatului Monaco, Prin ochii unui Fan al lui Charles Leclerc.

Vizualizări: 28058

După succesul primului concurs, trecem imediat la cel de-al doilea. De data aceasta, îi invităm pe fani să ne prezinte din interior experiența unui fan Charles Leclerc în timpul unui weekend de cursă.

După cum știm cu toții, Marele Premiu de la Monaco nu a fost foarte amabil cu Charles Leclerc, nici în F1 și nici în F2 și nici, de altfel, în Marele Premiu pentru mașinile clasice de F1. Charles Leclerc mai are încă de făcut primul său finish pe acest circuit stradal iconic din principatul Monaco. Noi și cititorii noștri vrem să știm exact cum trăiți acest weekend, ce simțiți, toate detaliile…

În primul rând, să menționăm premiile pentru câștigătorul acestui concurs:

 • Tricou Charles Leclerc.
 • Fotografie de mare dimensiune (A4) semnată de mână (neimprimată) de Charles Leclerc în 2018, când concura pentru Alfa Romeo-Sauber

Concurs

Deci, despre ce este vorba în această competiție?

 • Dorim să primim un articol despre weekendul de curse al Marelui Premiu al Spaniei, de la început până la sfârșit, văzut și trăit de un fan al lui Charles Leclerc. Vrem sa simțim emoția unul fan de-a lui Charles Leclerc, sa trăim cursa prin ochii lui

Care sunt condițiile de participare la concurs?

 • Să fie în ordine cronologică, de la prima sesiune de antrenamente libere până la finalul cursei și în cazul în care se aplică orice aspect de după cursă.
 • Să fie scris corect din punct de vedere gramatical.
 • Să aibă o lungime de cel puțin 610 cuvinte și maxim 2000 de cuvinte.
 • Articolul ar trebui să aibă un titlu scurt și puternic.

Care este termenul limită pentru trimiterea articolului?

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 • Articolul trebuie trimis la GP24 pe adresa de e-mail: [email protected] până marțea următoare cursei și înainte de ora 18:00.

 Ce se întâmplă cu imaginile pentru articol?

 • Preferăm să folosim imagini realizate de fotograful GP24 care este prezent la Monaco.

Concurs

Cum stabilim un câștigător?

 • Juriul nostru, format din fani Ferrari, Red Bull, Mercedes și McLaren, va citi articolele trimise și va alege un câștigător. Articolul câștigător va fi publicat pe GP24 și va fi distribuit pe Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc. cu menționarea autorul articolului.

Ulterior, vom repeta acest concurs și pentru alte echipe/fani. Mult noroc!

 • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss